Skoči na vsebino
Pozna kdo tole MX3?
Napisano

Ja ja poznamo tip?ka.Ma?inca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot pi?e tko da je res po?timan nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogo?e se kje najde mau rje sam n? kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor spla?a pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lu?no na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! :D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pocenitev benzina!
Napisano

No Mazda?i vsaj neki od naftnih podjetij od dvanajste ure zve?er se bomo kokr tok cenej pelal okol in to za 21,50 tolarjev.Po novem bo treba za liter od?teti 233,50 SIT za liter.Ne vem za vas ampak za mene je to dobra novica.Lepo se mejte ?e naprej LP :D:bravo::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 ?migavc
Napisano

?ivjo Mazda?i!Me zanima ?e bi mogo?e kdo vedu kje bi lahko dubu sprednji desni ?migavc k sm ga polomu(odneslo me je v grmovje ko je ?e sneg biu na cestah) k jz ga nikjer ne staknem.Je pa za Mazdo 626 l.93. Hvala

LP :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.