Ni? ni narobe. Minimum je 95 ?e pa da? 100 oktanski bencin ni ni? narobe...jaz sem zdaj skozi tankal 100 dokler niso pri?le cene na 1,30 evra na liter.
Po nekih govoricah je celo manjsa razlika v pospeskih koda da bi pridobil kak konj ve? nevem pa koliko je res na temu
Ni? ni narobe. Minimum je 95 ?e pa da? 100 oktanski bencin ni ni? narobe...jaz sem zdaj skozi tankal 100 dokler niso pri?le cene na 1,30 evra na liter.
Po nekih govoricah je celo manjsa razlika v pospeskih koda da bi pridobil kak konj ve? nevem pa koliko je res na temu
Meni se je lih to dogajalo ampak samo v tretjo prestavo, al iz 2 v 3 ali iz 4 v 3.......in sem jim omenil decembra ko sem imel redni servis in so mi povedali da bomo to re?evali po novem letu in ta teden so me klicali da se zmenimo za datum ker je seriska napaka in je treba zamenjat dva zobnika in ?e nekaj v menjalniku.
Jaz z rjo nimam te?av,m3 revoliton imam dobro leto in pol... Pa vidim da bi blo bolj?e da bi po?akal z nakupom ker je zdaj kar nekaj opreme ve? za isti denar
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani