Ne poznam ampak glede na to, da je okvara motorja bi lahko bila ni?ja cena. Je pa res, da ?e bi se lastnik znajdu bi iz Anglije za manj kot jurja dobil ne le 1,6 ampak tudi 1,8 motor.okvara motorja.....tablico pa na zra?niku killerja
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6001380&show=1
A jo kdo pozna?

Aja ups. ScanMaster ELM tule klikni...
Za prvo silo je Windows movie maker, imam pa tudi Sony Vegas Pro.
Evo danes sem (z enodnevno zamudo ) poslal ?e tri kamerce dvema Andrejema.
Jutri posredujem ?e zadnji dve potem do konca tedna pa pri?akujte naslednji group buy za OBD2 bluetooth vmesnik. Ravno tako bom gledal, da se naro?i iz UK, da ne bo kake nepri?akovane carine pa ?e hitreje prispe. Cena bo verjetno blizu 20?, bom videl (trenutno se je te?aj funt-? grdo spremenil).
V bistvu res nekako tako. Japon?ki imajo naprimer Suzukija Cappucino ravno zaradi tega.

Saj takih je najve?. Malo je takih, ki vse konje izkoristijo (pa magar kdaj na prazni AC ali pa kakem dirkali??u). Je pa v ve?ini primerov za nekoga iz mesta res nesmisel velik in potraten avto. Zato grejo na japonskem Kei-cars avti v promet. Pri nas pa "premium SUVji" za 500 metrov otroka do vrtca in dva kilometra stran v slu?bo. Seveda dizel ker malo pije.
Ameri?ki model, pa ena fotka pri Krulcu v Morav?ah.Za moj okus ne ravno posre?en zadnji spojler na telem 350Z-ju, kaj ho?e pa v opombah povedat glede porabe 7L/100 prevo?enih pa nisem ?isto dojel, verjetno v smislu da je potro?nja ekvivalentna v ? kot da bi pil 7 litrov Benza!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5959016&show=1
Nekateri so ?e dobili kamerce, z nekaterimi sem zmenjen za prevzem, nekateri pa niste ?e niti sporo?ili ni?.
Alex, Rendy in Andriy?
Kukr je ?lo.

Mimogrede na planinskih ridah je pa na nedeljo folka ob cesti kot bi bila kaka dirka. Pa pride? v kaki tretji na vrh s polnim gasom pa policaji parkirani pa gledajo in ?tejejo promet.
Uf tole je pa res redkost. ?e kaj vem je tole v sorodu z Mitsubishijem Coltom. Pa verjetno je tole kar hiter avto.http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5929541&show=1
zanimiv in poceni avto ... posvoje pa kr raketa na kolesih
Kamere so pri?le od ponedeljka do danes, so zelo lepo zapakirane (?e nikoli tako!). V vsakem paketu je kamerca #3, 4Gb MicroSD kartica, USB kabel/polnilec, CD, in celo vmesnik iz MicroSD v USB. Skratka sem pozitivno presene?en.
Zdaj bi pa res prosil, da ?im prej v zasebno sporo?ilo napi?ete kako bi jih prevzeli. Lahko jih po?ljem po po?ti lahko jih pridete iskati osebno v Morav?e. Piknik je ?e malo dale?, da bi jih ?paral do takrat. ?e ste nekateri iz istega konca (Lj) pa lahko en prevzame za ostale.
Cena je zaokro?ena na 17? po komadu oziroma 34? za dve. Po?tnina se ra?una posebej.
Sem le eno odprl, preveril kaj je notri, jo testiral in zaprl nazaj. Mislim, da bo kar res tale. Na tem linku najdete tudi polno podatkov, navodil itd... Ravno tako so navodila kako se nastavi datum.
Napisano
Njihov ?as se izteka... Na?a 323C bo tudi ostala pri hi?i dokler bo ka?ljala potem pa gre za staro ?eljezo. ?e prej se bo brat nau?il furati ?ez travnike.
Sicer je ?e 7 let pri hi?i, ?e se ne motim in brez kakih ve?jih te?av. 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani