tako je , v zdaj ?e biv?o renojevo 5 (1.6 D) sem to?il med drugim tudi prefiltrirano olje iz friteze...zadeva je laufala b/p...kak?nega padca na mo?i nisem zaznal, zdi se mi celo da je avto malce manj kadil...je pa oddajal "poseben" vonj
Da bi probal kaj takega na svoji BT-jki ti pa res toplo odsvetujem...?e ?e potem raje tankaj kaj bolj "?lahtne barve"...z tem gorivom, bi se skoraj upal staviti da nebo problemov....kak?ne carinske kontrole pa tudi mislim da ni pri?akovati "tam gor" pri vas
Edino ?e ima? slabo vest ?e neda? cesarju kar je cesarjevega...potem pa, hmm...jebiga!
Slivka pod to?ko 2. in 3. bi te?ko kaj dodal...kar se ti?e to?ke 1. pa pa ne podli kaplar no...pa ne mi re?t da je to tvoja re?itev
aja, pa pri wikileaks je bilo nekaj govora okoli dogovarjanja na morju med ivekom in jaj?kotom tako da nekaj pa ?e je na temu.
Pa da nebo? takoj sko?il da sem lev...pi?em z desno svoje mnenje o politiki pa sem v neki drugi temi nazorno opisal (jeb**** z oz brez kondoma
)
Tudi sam se strinjam z zgoraj napisanim.Z direktno primerjavo istega poklica,enaka slu?ba in pribl.isto delovno dobo.
Za?enjam jaz:
Strojni tehnik,25 let del dobe,izdelava na enakih cnc strojih popolnoma identi?nih polizdelkov iz al.in mg.
za nem?ki avtomobilisti?ni trg.
Prvi delajo tri izmene,drugi v dveh.
Prvi dobi z potnimi stro?ki in malico 900? okroglih.
Drugi dobi 2150? (brez malice in potnih stro?kov,ker mu ne pripadajo).
Vpra?anje;kateri delavec dela v slo.in kateri v nem?iji?
Pozabil si klju?no komponento da bi bila primerjava vsaj pribli?no kej vredna...koliko ta tvoj kolega porabi za vrtec, hrano, najemnino, polo?nice...
Pa jebemu, le kje sem to napisal :ne vem: ... samo javno sem se vpra?al a je res tolk brezperspektivno hudo, da se mormo na vsakem koraku cmerat. Predvsem pa za stvari na katere se ne da bistveno vplivat (cene goriv, surovin oziroma vsega kar se mora kupiti na mednarodnih trgih in kjer ne moremo vplivat na ceno).
Slovenija de?ela depresivcev - ob?utite utrip ?alosti in obupa na son?ni strani alp.
Boss se opravi?ujem...nice and dandy je bila malo premo?na prispodoba...sem pa mnenja da le malce preve? zagovarja? nesposobne?e ki so trenutna na oblasti (kot bi imel kej od tega oz kej za bregom )
Z tem zadnjim stavkom se pa absolutno strinjam...tudi ?tevilke to potrujejo (mislim da nas samo ?e finci ?i?ajo po ?t. samomorov na preb.)
Boss, men pa veliko pove (pred kratkim sem ravno debatiral z enim stricem, ki je na stara leta pristal pri Sintalu kot receptor), no v?asih je ta ista oseba (Brane) delal kot in?enir v Kanadi. In je dejal, da ko je tja pri?el, je imel pla?e 21 ali pa 26 dolarjev (ne spomnim se to?no) na uro, potem je zadevo prera?unal v litre goriva, ki ga dobi, pazi to - na uro!!! Cifra je bila npr., da skoraj vsako uro lahko natanka polhn kestl nekega manj?ega vozila (moramo vedet da je tudi liter goriva tam pa? cenej?i kot pri nas). No potem pa sva se spravila prera?unavat zadevo, kolko litrov dobi za trenutno pla?o, pri jasno vi?jih cenah goriv, cifra je bila sme?na!
Hotel sem povedat, da tudi ko ima? cene bistveno vi?je, pa ?e zaslu?i? znatno ve?, te omenjene cene niti malo oz. ne preve? - prizadenejo! Bistven je namre? podatek koliko ti konec meseca ostane, torej razlika med prihodki in odhodki.
Ok - verjetno sem pome?u hru?ke in jabuka, ampak povedu sem kar sem hotel, je pa Kanada pa? pojem marsi?esa!
si pa vzel primerjavo....v dubaju tudi z uro dela nafila? tank, ni pa re?eno da si lahko z to isto uro dela pla?a? kosilo
edina kolikor toliko objektivna primerjava bi bila ?e bi primerjali dva enaka poklica z enako stopnjo izobrazbe, sta?em itd...koliko kil najcenej?ega kruha, litrov najcenej?ega mleka, kil najcenej?ega pra?ka itd..., koliko stane vrtec za 2 leti starega otroka (oba star?a zaposlena, poro?ena), koliko stane najemnima 2 sobnega stanovanja (brez gara?e, 60m2...) skratka zadeve bi morale biti precizirane u nulo zato da ni mesta za manipulacije in razna prilagajanja statistike ?eljam....pa za primerjavo bi morali vzeti dr?avo ?lanico EU, po mo?nosti kak?no tako ki je prevzela euro pribli?no takorat kot mi (par let gor dol)....?ele potem bi imel rezultat vsaj malo te?e....druga?e si vse te raznorazne primerjave lahko poljubno prirejate kot vam pa?e in nimajo nobene te?e
?e ho?e? bo? prikazal kot da je vse v ku***, ali pa da je (po Bossu) vse nice and dandy!
Torej komur se da, z tehtno primerjavo na dan....bi jo rade volje videl.
jst sm nissana prodal rusu...mo?akar je bil fer in se je dr?al dogovorjenega...v parih dneh sva mela vse zrihtano, samo predhodno je treba vse spravit ?rno na belem...ne se pustit pregovort na te fore ala pusti mi zavarovanje do bosne pa ti prnesem pol vse nazaj...pa ?e se po poti kej zgodi, misli? da bo mo?ak tolko fer da nebo pol vsega uturil tebi?
nov avto bom kupil si omenil ?ele v svojem drugem od skupno treh odgovorov na moje pisanje...torej ko sem imel dva odgovora ?e za sabo...si pa staro kanto omenil v svojem prvem odgovoru in sem repliciral najprej na to....kapi????
v vsakem od tvojih odgovorov sem zaslutil posmeh in vzvi?enost in sva midva kar se te debate ti?e zaklju?ila...na takem nivoju se ne mislim pogovarjat.
zaradi mene si lahko kupi? ursusa
over&out
vidim da tudi ti mene nisi ravno razumel....pod tdi starej?e zasnove sem imel v mislih kaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4378101&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4335463&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4246542&show=1
motor je malce starej?i, ki po?re karkoli mu da? get it?
?e pa so to zate stare kante, potem pa.... ti predlagam kej takega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2544009&show=1 1000km v kosu se ti bo zdelo pi?kin dim
jst sem tudi pred kratkim vlil tole siriusovo "vodico" za menjalnik, in zadeva laufa cca 20% bolj teko?e tako da toplo priporo?am siriusova vodica
Si prepri?an? Bom ?e enkrat preveril, da ne bo kak?ne krive vere, a mislim, da se moti?. ?e je na tleh nafarban znak za omejitev 40, je pa? omejitev 40. In ?e vozi? hitreje, je to prekr?ek, ?eprav ni vertikalnega znaka za omejitev. In velja vse do znaka, ki ozna?uje konec vseh omejitev. ?e torej vozi? 60, si ?e malo prehiter. ?e takoj za uticami pohodi?, si pri znaku, ki ozna?uje konec omejitve (pribli?no 200 metrov za uticam), ?e krepko prehiter. Bom pa ?e enkrat preveril, ker zna kdaj prav priti...
napisi na vozi??u in simboli na vozi??u so samo ozna?be, ki dajejo udele?encem v cestnem prometu obvestila, torej je omejitev hitrosti na cestninski postaji omejena na 60km/h, ker je to zadnji znak za omejitev hitrosti...edino ?e so postavli nov prometni znak z ki omejuje hitrost na 40km/h
jaooo, debatirati o politiki in politikih je nekako tako kot debatrati ali je biti bolj?e posiljen v rit z kondomom ali brez (se opravi?ujem za malce hudo primeravo ki pa na ?alost niti ni tako dale? od resnice)!
Nabival nam ga je drnov?ek, jan?a, pahor itd... in naslednji bo imel ?e la?je "delo" saj smo raz?irjeni ?e od prej?njih
Mojega glasu si niti slu?ajno ne zaslu?i ne eden ne drugi, pa tudi treji ne....zaenkrat ne!
Napisano
jih delajo ?e leta in leta....so kr maherji kar se tega ti?e
malce za osve?itev:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Silvia
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Skyline
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_GT-R
Povezava za deljenje
Deli na druge strani