Skoči na vsebino
LPG mazde
Napisano

Plin je poceni, ni pa trajen. Vsak ma svoje mnenje ampak na japonskih motorjih zna biti ob?utljiv in ne vpliva ravno blagodejno na delovanje motorja. Jaz imam izku?nje na Toyotinem motorju.

Ej...kak?ne pa so bile te izku?nje...problemi ?...?lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Ej...meni na moji mazdi 5 2.0 +LPG deluje sistem ok.montiran na G1.naredil ?e 75.000 km na Lpg sistem.res imam montirane mo?nej?e plinske injektorje +ra?unalnik in dodatno mazanje ventilov kot je imel Ga?per....seveda razlika je tudi od ma?ine in itd...plus redni servisi 20.000km -Lpg sistem.seveda kak?en krat tudi malo pocukne,to je odvisno od kvalitete avto plina in seveda redna kontrola kapljic dodatnega mazanje ventilov.res pa je SIGAS bolj?i sistem.tako je to ?e ne preverja ?e duge ponudnika avto plina..he he LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slika vara. Ni tako strm naklon. Se rahlo spu??a, nato je kratka ravnina, nato se vzpenja in spet ravnina.

ej...samo snega pa je  :ouje: ...za sankat bi ?lo ne... :D  lp :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krpanje prora?una RS
Napisano

Ej g.Sirius to bi bilo super da se naredi.samo kot vidim ?e vedno cilja ta vlada na javni sektor in na upokojence.tle ni kaj ve? ni?at in jemat.?e ne bojo pizdarije.mislim da so mo?nosti ?e kje drugje za ?rpanje ...tega sranja mislim da imamo vsi dovolj...saj ne more? normalno ?ivet in itd.nekaj bo treba....naredit.LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ej treba avto da sam testira? nekaj ?asa ...tista znana formula tanka? polnega naredi? 100km na ve? relacijah pol pa gre? tankat pa vidi? koliko litrov gre not pa si zra?una? porabo.to je tudi odvisno od drugih dejavnikov..vreme na?in vo?nje in itd...tako jaz testiral LP Ale? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.