Skoči na vsebino

Ker mi je prestavna ro?ica (skoraj) dokon?no odpovedala poslu?nost, sem jo danes vendarle odpeljal do dr. Pelka, ki ji je za po?itek namenil del svojo tanove delavnice. Tam naj bi bila le nekaj dni, da rahlo odpo?ije.  :rozico:

zmaj samo da se ne bo preve? zalenla pri doktorju, :danzoman: lp ale?  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup nove mazde v tujini
Napisano

Kolega prodaja CX-5 2.0 benz 165 konjev, cca 27 k kilometrov, in julija bo stara 2 leti, brez napak, za cca 22 k?, pa brez jebanja z DMV,davki,taksami in ostalim.

Poraba med 5,5-7 litri, se ne spla?a met dizla.

NI UVO?ENA ampak kupljena v SLOVENIJI !

mojster dobra ponudba za Mazdo CX5 Benz  :prstgor: zanimivo gledam za tako mazdo  :D mora ?e malo po?akat... :party0035:.kaj ta tvoj kolega jo mora nujno prodati ali lahko po?aka. lp ale?  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi? v 2 letih in pol sem jo mogu nalo?it na vleko in do najbli?je delavnice v okolici trebnjega,kjer je dobila 'bergle',da bi pri?la do doma in naslednji teden do pelkota :(

ugyhegu8.jpg

In to zarad mikroluknice v cevki za vodo :D

myhahuza.jpg

stari dobro zrihtoj .se zgodi....lp ale?  .....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic 3, 5, CX-5?
Napisano

Problem se manifestira prilikom ubrzavanja, kada je moguće osjetiti pote?koće, a ozbiljnijih posljedica, osim ga?enja motora, nema

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

stari ne pi?e od katerega letnika naprej bo treba na pregled Mazde :blink:za zdaj deloje ok. :prstgor: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Danes sem peljal svojo mazdo 6 1.8te bencin k Pelkotu ker se blizam 120k km in je potrebno opraviti "veliki"servis.

Zaracunal mi bo 160eur za olje, oljni filter, filter kabine, svecke itd...

Zadnje ploscice 140, rocna zajla 80eur....

Sumljiva mi je ta zajla, je res tako draga? kaj mislite?

lp

stari mislim da je cena za ta servis ok. ker dr. peloko je mojster :prstgor: kaj pa mazdin servis :blink: pride full ve? lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

?e vedno se ne morem odlo?it med Dunlop Sport BluResponse in Goodyear Efficient grip performance, ti dve gumi sta ?isto poravnani, tako cenovno kot na testih. Vle?e me sicer v smeri Dunlopa :)

se dobi kje Dunlop (ali Goodyear) v dimenziji 205/55 R16 V za manj ??

http://www.mimovrste.com/artikel/264079133...n_id=2640791534

stari enaki problem :party0035: ne vem kaj . vsak trgovec hvali svoje gume .lp ale? :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.