Ivan..dobro si to napisal...se bom pozanimal pri moji zavarovalnici.ja sede?e sem mislil dat ven samo za?asno ko gremo na dopust...globji prtlja?ni prostor..rabimo full prostora...otroci.itd.lp ale?
Fasala je motul gear 300 in domace pranje. Fasala je trugo in camp opremo, v ponedeljek pa se poleg truge coln in kolesa.
stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale?
Ker mi je prestavna ro?ica (skoraj) dokon?no odpovedala poslu?nost, sem jo danes vendarle odpeljal do dr. Pelka, ki ji je za po?itek namenil del svojo tanove delavnice. Tam naj bi bila le nekaj dni, da rahlo odpo?ije.
zmaj samo da se ne bo preve? zalenla pri doktorju, lp ale?
Kolega prodaja CX-5 2.0 benz 165 konjev, cca 27 k kilometrov, in julija bo stara 2 leti, brez napak, za cca 22 k?, pa brez jebanja z DMV,davki,taksami in ostalim.
Poraba med 5,5-7 litri, se ne spla?a met dizla.
NI UVO?ENA ampak kupljena v SLOVENIJI !
mojster dobra ponudba za Mazdo CX5 Benz zanimivo gledam za tako mazdo mora ?e malo po?akat... .kaj ta tvoj kolega jo mora nujno prodati ali lahko po?aka. lp ale?
Prvi? v 2 letih in pol sem jo mogu nalo?it na vleko in do najbli?je delavnice v okolici trebnjega,kjer je dobila 'bergle',da bi pri?la do doma in naslednji teden do pelkota
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stari tudi to sem razmi?ljal...saj ga imam..samo pol se mi zdi ko da gremo smu?at..he he..verjetno bo treba..montirat..lp ale?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani