Ker mi je prestavna ro?ica (skoraj) dokon?no odpovedala poslu?nost, sem jo danes vendarle odpeljal do dr. Pelka, ki ji je za po?itek namenil del svojo tanove delavnice. Tam naj bi bila le nekaj dni, da rahlo odpo?ije.
zmaj samo da se ne bo preve? zalenla pri doktorju, lp ale?
Kolega prodaja CX-5 2.0 benz 165 konjev, cca 27 k kilometrov, in julija bo stara 2 leti, brez napak, za cca 22 k?, pa brez jebanja z DMV,davki,taksami in ostalim.
Poraba med 5,5-7 litri, se ne spla?a met dizla.
NI UVO?ENA ampak kupljena v SLOVENIJI !
mojster dobra ponudba za Mazdo CX5 Benz zanimivo gledam za tako mazdo mora ?e malo po?akat... .kaj ta tvoj kolega jo mora nujno prodati ali lahko po?aka. lp ale?
Prvi? v 2 letih in pol sem jo mogu nalo?it na vleko in do najbli?je delavnice v okolici trebnjega,kjer je dobila 'bergle',da bi pri?la do doma in naslednji teden do pelkota
?e vedno se ne morem odlo?it med Dunlop Sport BluResponse in Goodyear Efficient grip performance, ti dve gumi sta ?isto poravnani, tako cenovno kot na testih. Vle?e me sicer v smeri Dunlopa
se dobi kje Dunlop (ali Goodyear) v dimenziji 205/55 R16 V za manj ??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zmaj ne se sekirat poraba LPG-ja je bila manj?a
lp ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani