Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma.
Android? Maš ene številke na simki, ene pa v imeniku?
Meni se to bolj zdi problem telefona kot avta.
The ability to speak does not make you intelligent.
Upam, da se kdo ne bo počutil napadenega ali užaljen.
Mislim sej meni je načeloma vseeno kaj si kdo zase izbere, samo me pa fascinira, da tolikokrat kot smo od nekaterih posameznikov v tej temi prebrali besedo PREMIUM, pa da Mazda leta 2025 (predvidevam, da si takrat kupil) ponuja tako osnovno opremo.
Sej ni edini v jamranju. Eni nad zarjavelimi bremzami, eni nad G140 motorji, eni nad krivimi plastičnimi obrobami blatnikov, eni nad prvovgradnimi pnevmatikami, eni pa nad dragimi servisi in svečkami.
Vsem je skupna pa ena stvar
Popravljeno od g.Wankel
Sam res že 3 leta poslušamo o tem hotelu in nizkih cenah. Mene tudi zanima kje je to 😅
Bi rekel, da ne obstaja
pred 12 minutami je godlike napisal:
Sport Contact 7.
To gledaš za Hyundai? Sicer so vse naštete dobre, sam imam pa Conti. Zaenkrat presenetljivo vredu, kar sem pač še lahko od septembra jih odvozil (dinamična vožnja)
Meni je pa lih to zanimivo, kako se slovenceljni ubadamo s tem kaj imajo drugi. Kako se ti življenje spremeni, če ima sosed skeširane materialistične dobrine ali pa na kredo? Dobesedno isto ti teče dalje
Tovarniske Bridgestonke so 'končno' nakazale prvič da bodo počasi adijo. Glih pred zimo po cca 60.000km - 2 leti.
Če bi poslušal forumske strokovnjake, bi vedu, da so tovarniške Bridgestone še slabše od Linglong, ker ne omogočajo dinamične vožnje. Karkoli naj bi to pomenilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje pa gume naročuješ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani