Ej....TO ITAK ... mislim da mojo Novo mobčino v par.minutah...
prevozim...he he lp
Danes sem jo po dolgem času temeljito opral
V ponedeljek pa zamenjal na letne GUME
Malo smo potelivadli..... zoom zoom lp😃
Ej..to ima? samo OB?UTEK...he he lp
Se strinjam ...to bo treba kasneje vse pla?at na tak?en ali druga?en na?in ...lp
Ja... na moji cx5 so samo 2x.naredili na servisu MZD nadgradnjo..ne vidim neke bistvene razlike...je malo hitrej?i sistem ..drugo...??meni je ok...res pa so mi ponudili na Mazda servisu ..neki modul za Android sistem za 200 ? z delom plus in?taliranje sistema..ne vem ..previsoka cena...razmi?ljam lp
To je pa res ..bolje 4 enake gume istega proizvajalca..zoom zoom
Ja..?e bo gu?va za menjavo gum ..bom pa sam menjal doma gume ...malo telovadbe..he he ..lp
Ej...priden zoom zoom
Ej...toooo priden pol bo kot nova ..kaj dela? na prostem..zoom zoom lp
To je blo malo olja ...zaradi dalj?e poti.dopust...druga?e je vse ok ..lp
Ja ..zdaj ima 70.000 km.delam redne servise 15.O00.km.1x.letno
res pa je ..da sem 2x dolil malo olja ko smo ?li na dalj?o pot.da je blo olje na maximalno na pal?ki.zoom zoom lp
Samo res...tle nekaj ne ?tima..kot je Boss napisal klju? je res utrujen zdrsan...to.treba dobro preverit...zoom zoom lp
Ja...kako je .???? Moja cx5 2.0 benzin ima normalno porabo olja pa jo ne ?param ...zoom zoom lp
Ok....nisem vedel..me nisi obvestil...he he ...dobro si to zrihtal...zoom zoom
Ej...kje je ta poobla??eni Mazda servis????to morejo zrihtat..garancija...lp
Ej...Alex pol bo izgledala M6 prava Mazdurina...lepo .kaj bo? pa orig.fetne prodal ..??.zoom zoom lp
Prva Mazdurina...zoom zoom lp
Ja ..za dru?ino bolj?e Mazda CX5..moje mi?ljenje ..oba avta sta varna in ok...stvar posameznika kaj mu je v?e?..udobje lega avta vi?ina sedenja in itd ....probaj oba...zoom zoom lp
Ej...pelji na Mazda servis...Garancija..verjetno bo treba sowftersko kaj posdobit...so na Mazda servisu dobili kaj novega za to... Zoom zoom ..lp
Ja verjetno g.Kaalman...zoom zoom lp
Alex...pribli?no tako nekako..poraba Benz -dizel..odvisno od voznika tudi..meni osebno je ta 2.5 Benz.motor z AT.menjalnikom.odli?na kombinacija dela ok ...imel tako Mazdo 6.nadomesto ...super se vozi...lahko bo to tudi moja naslednja Mazda ...zoom zoom lp
Ej....?estitke zoom zoom lp
Ja ?e dela? malo km..dnevno pol.Benzinarja ...ok ..pol ga pa 1x.tedensko gassss...AC..to je to...zoom zoom
Pohitiiii...cena ugodna zoom zoom
Napisano
To morem tudi jaz nabavit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani