Skoči na vsebino
Nakup delovna "mule"
Napisano

@DejanOT, za Subaruje predlagam da se registrira? na Subaru forumu, tam bo? najve? zvedel o njih. Pa naj ti povejo iz prve roke o Legaciju, Imprezah, itd. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup delovna "mule"
Napisano

?e ti bo kaj v pomo? (dal sem kriterij Legacy, pa cenovni rang od 500 do 1000 cekinov);

http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znam...DESC&stran=

tule pa je kriterij 4x4 pogon (navedel sem Audi, Subaru in VW) ter cenovni razred od 500 do 1000;

http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znam...DESC&stran=

Priporo?am tudi ogled Suzukijev, npr.;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7362938&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Kaj je najbolj?a kombinacija zate ti te?ko re?em, meni se recimo odli?no obnese 2.3i, z vgrajenim LPG sistemom. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolega ima coupeja 2.0 navdnega s 136KM, V6 ima pa samo 30KM ve?... upo?tevat treba tut da je V6 tudi kak kg te?ji :)

Tako da tale hayundai je o?itno tako faljen kot 323f 2.0 V6. Eni pravijo da jo nese navdna 1.8. Tako da canyon, ke si da se pomeriva?! Zna bit kar zanimivo 323f 1.8 vs. 323f 1.8 V6 :D

Zadi bo ostal in to kar konkretno (?e sta oba agregata v nekem normalnem stanju), ker je vseeno skoraj 30KM razlike. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Ups,saj res 1.8

Je dosti mo?an oziroma kos nalogi, ko je polna obremenjena ?estica ?

Ob pogosti polni obremenitvi bi priporo?al (vsaj) 2.0 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Spodnja rumenka predvidevam da je "navadni" 2.3i benz motor (sklepam po dveh rorih), a krilca ima pa taka, kot da vozi Pikes Peak, ne ubogih 166 konji?kov. :hohoho:

Bencinski motorji pri 1. gen. ?estke so; 1.8 (120KM), 2.0 (145KM), 2.3 (166KM), 2.3 MPS (260KM)

Dizli 1.gen, pa so vsi 2.0 in sicer v izvedbah; 120KM, 136KM in kasneje (po FL) tudi 143KM. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a te ?e ni izu?ilo - star renault ni u?itek razen, ?e u?iva? pri tem, da te jebe. :ne vem:

Sem pa? optimist in malo tudi naivko. :jezicek:

Se mi pa zdi vseeno ugodna cena za takle avto?ek. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolk je pa pol moja vredna 2.0 TE, letnik 2009 bemu, ?e zgubi 1/2 cene? :D

Moj fotr vedno pravi, da je vsaka stvar natanko toliko vredno kot ti je nekdo pripravljen zanj dat. To je kar realen odgovor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

@Dpicul - lahko bi Mazda?e povabil na praznik ?e?enj, ki je verjetno enkrat v za?etku junija. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.