Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

a te ?e ni izu?ilo - star renault ni u?itek razen, ?e u?iva? pri tem, da te jebe. :ne vem:

Sem pa? optimist in malo tudi naivko. :jezicek:

Se mi pa zdi vseeno ugodna cena za takle avto?ek. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolk je pa pol moja vredna 2.0 TE, letnik 2009 bemu, ?e zgubi 1/2 cene? :D

Moj fotr vedno pravi, da je vsaka stvar natanko toliko vredno kot ti je nekdo pripravljen zanj dat. To je kar realen odgovor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

@Dpicul - lahko bi Mazda?e povabil na praznik ?e?enj, ki je verjetno enkrat v za?etku junija. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vi jih vsaj lahka ve? na enkrat vozte ane :D

V tvojem primeru se pa oseba po?uti toliko bolj posebno, ker je bil le zanjo ?e plac v avtu. :D

Eto, malo po?istu po avtu od znotraj, ker tamala ko ima malico, je kar zanimiv rezultat. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejmu raje celo paleto barv pa naj raje na zunanji strani kak?nega Picassa al pa Dalija izvede. :hudicek: Bo? ziher taglavna atrakcija.

Za tak podvig mislim da bi bila najbolj primerna C Xsara Picasso, donator bi bil pa lahko kar ti. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! :jezicek::harhar:

Hvala za idejo, se bom registriral in jih mal podu?il od DPF filtru, to mora vsekakor vedet vsaka povpre?na ?enska. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

Verjetno je avtomobilizem ?e vedno bolj ali manj domena mo?kih. Bi bilo pa super ?e bi bilo ve? ? spola, se strinjam. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.