Najprej sem jo v rikverc malo za?altal in je za?krtalo (tipi?en blesav japonski menjalnik pa?, ?e pri vseh JAP avtih sem imel doslej te?avo z vzvratno prestavo, ko je ob?asno potrebno sklopko ?e na pol popustiti, da prime menjalnik v vzvratno).
Kasneje pa zlezel ven in se ponovno vkrcal z desne strani, ker ?e nisem popravil voznikovih vrat. To bo v prihodnjih dneh po?timal kar dr. Simon Pelko.
V teh vro?ih dneh bi ti ?e priporo?il izdatno preveriti delovanje klimatske naprave (precej krhka zadeva pri Mazdi6 1.generacije).
Meni recimo trenutno spu??a (baje na ZELO tipi?inem delu za 6-ke 1.gen) na cevi za nizek tlak do kondenzatorja (ko jo napolnim dr?i cca. mesec). Diagnozo ji je postavil mazda?ki obvlada?, dr. Pelko.
@?mego, ?e ve?krat smo ugotovili, da je nekaj nastavljena cena in zami?ljena s strani prodajalca, drugo pa tista, ki jo dolo?a tr?i??e (izjema pri tem je, da lahko tudi najde? fanatika na to?no dolo?en tip vozila, ki odkarta mu?ke cekine), skratka vsota ? ali $ za koliko se zadevo kasneje tudi proda.
@JureS, ?e sem Pelka prov razumel, potem njegov poseg pomeni nekako v smislu, da pozabi da si sploh kdaj imel DPF vgrajen in vse kar je povezano z njim. Sem pa za tehniko in fiziko totalni levak, tako da raj?i kar Simona iz prve roke vpra?ajte.
@Srachko, kolikor se spomnim, bi morala biti dimenzija 186/65/14 ?e v ?tartu vpisana na karton?ek, se pravi tudi takrat ko je bil karton?ek ?e "prazen" in je kasneje seveda ne bi rabil ?e enkrat vpisovati vanj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem gledal film "Smrt in ?ivljenje Bobbyja Z" v njem se ve?krat pojavi rde?a Miata NA serije, ?isto tovarni?kega izgleda.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani