Skoči na vsebino

Bartol

Člani
  • Sporočil

    35
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Bartol

  1. 26", gume pa continental contactspeed. 

    Porezen je lušten, štartal sem v Škofji Loki, šel do Blegoša, Porezna ter preko Sorice do Bohinjske Bistrice. Vmes so odseki, kjer je potrebno kolo tudi nesti ('Majdelc', na fotografiji), vsekakor pa je kar precej poti primerne le za kramparce in pripravljene noge. Krasen dan :) 

     

     

    DSC07770 (Medium).JPG

    DSC07775b.jpg

    DSC07776b.jpg

    • Všeč 5
    • Ljubim 2
  2. Ena od rešitev je lahko tudi ločen komplet koles, kar znatno olajša menjavo in razširi uporabnost. Jaz imam en komplet s tubeless kramparcami, drugega pa z gladkimi, nabitimi na 7barov. Ni idealno, je pa dober kompromis. Tako lahko pridem z istim geštelom na Porezen, Zvoh in se gonim po Golovcu, naslednji dan pa iz Ljubljane na obalo (v tišini 😄) v manj kot štirih urah.

    • Všeč 2
  3. On 24. 3. 2020 at 19:41, SpEkTr said:

    Meni je zadnji? Jure naredil u?enje avtomatika, pa se kar precej pozna. Tisto trenutno zanihanje obratov pred ?altanjem v tretjo je izginilo. 

     

    Sem pa sicer ?e prej opazil , lahko da je tako ?e od nakupa pa nisem bil pozoren, da se pri mrzlem avtu TC takoj ne zaklene, to pomeni da se avto vozi z vi?jimi obrati, kar pomeni, da recimo ko dodda? v tretji ali ?etrti mal ve? gasa, hitrost ne naraste sorazmerno z obrati. To traja dokler se ne ogreje, kar je ponavadi kak kilometer ali dva, potem je ok in po moje menjalnik dela zelo lepo.

    Kdo oz. kje ti je to zrihtal?

  4. Za info - olje in filter s(m)o ta teden zamenjali. Barva olja je bila po 190k km rjavkasta, dale? od za?gane, menjanega je bilo 3 litre, kolikor se ga je brez prisile izcedilo. Filter je bil skoraj brez depozitov, magnet pa le z nekaj drobnimi delci. Izgleda, da gre ob normalni vo?nji za zelo zanesljiv sistem menjalnika.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.