Skoči na vsebino

Mrf

Člani
  • Sporočil

    15
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Mrf

  1. To ni GT, ampak GTA. Stroski vzdrzevanja so isti, poraba je za kaksen 1.5l visja pa za zavarovanje mal vec placas. Kar se tice rednih servisov sta si stroskovno popolnoma enaka. Je pa fajn ker je GTA kar pomeni da gre za "sportno" verzijo ala m-optik, s-line itd. Sportni odbijaci in maska, zadnji lip spoiler, notri je delno usnje, modri stevci, alu pedalke, chrome zadnje luci, GTA feltne itd. Se pa splaca vzet 2.5 motor, ker je bistveno bolj poskocen od 2.0. Imamo doma 2.0 in 2.5 :). Cena pa ni nic previsoka, saj imajo bencinarji visjo ceno od dizla. Jest sem isti avto kupil novembra pa sem isto dal 7.000e. Lahko pa probas se malo zbiti ceno, ce je avto seveda dobro ohranjen :).

    Je pa to meni osebno najlepsa barva pri mazdi in ce bi imel takrat izbiro bi vzel perlo belo :)

    Kako pa je s prtlja?nikom. Pri tej https://www.avto.net/ADS/details.asp?id=13096057&display=Mazda%20Mazda6%20Sport%201.8i%20TE   vidim da je 5 vratna. pri GTA pi?e da je 4 vratna. Kak?no ima porabo.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.