Skoči na vsebino

RebroRX8

Člani
  • Sporočil

    159
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od RebroRX8

  1. Obstaja kak servis kjer znajo popravljat avte? :)

     

    2x sm pelu v enem tednu mazdo na cosmos in nch niso popravli, avto se se vedno obnasa kot se je.

     

    Naredu sm tud optiko, na cosmosu so vse pregledali so rekli da je vse kul, koncniki, amortizerji, vse je kul. Edin spred mam malenkost slabse gume, ampak to nima veze saj niso bulaste al pa karkoli, samo manj profila imajo, sepravi se za kak 2 mesca voznje. Ocitno se bom mogo lotit sam sraufat.

     

    Da bolj opisem kak se obnasa: kakor da bi meu avto eno tono vech in kakor da bi se zvijau po celi karoseriji, kakor da bi meu sprednjo os na blazinah. Ce hocem v ovinke mal hitrej zapeljat se mi zacne pri nerazumno pocasni hitrosti (tam kjer sm prej vozu 130 skoz ovink normalno, zdej pa pri 80) vklapljat ESP in me zacne ravnat saj hoce it avto pocez. Pri 180 na uro na avtocesti se pocutm kakor da sm na barki (ampak amortizerji so kao kul, tko so rekli). Na volanu je pa tak obcutek kakor da volan malo zamuja, ni vech tako direkten kakor je biu, se mi zdi da morm volan bolj obrnit za isti efekt.

     

    Uglavnem kr neki, najbols da jo sesujem, uveljavim kasko in kupim en drug avto.

  2. Yo.

     

    Ko sm zju3 uzgal avto in se su pelat sm hmal zletu vn z enga ovinka (su sm 110 na uro), ponavadi gres tm skozi brez problema (160).

     

    Uglavnm, avto se cudno obnasa, volan je ratu bl mehek in ni vech tko odziven, ko pomigam levo desno z volanom med voznjo se avto kr cudno nagiba levo in desno, kr neki. Sm mislu da mam kako prazno gumo pa je vse vredu. Na angleskem forumu sm zasledil tole temo

     

    http://www.rx8club.com/showthread.php?t=107481

     

    Kaj mislite da bi blo narobe?

  3. Nisem prehitel ne, za rit so mi prsli, ubistvu je blo tko. Jst sm jih ze prej srecal, oz za rit sm jim prsu, potem so oni zavili desno na en petrol in js sm takrat mimo njih pihnu ene 180, 190. Zgleda da so sli potem s petrola spet tkoj na avtocesto, ker cez ene 10 minut sm jih meu za ritjo, oz takrat sm opazu neki cudnega za mano, pach za mano je skoz vozu. Sepravi ce ga nism prehitu bi lahko vozu tud 230 in mi nebi mogu nich?

  4. Danes sm pichu u Maribor in za nazaj sm vozu po avtocesti med 130 in 170 km/h (top speed je biu 253 km/h, takrat me niso merli :P ) in skoz je biu en avto za mano, ce sm zmanjsu je tud on, ce sm pospesu je tud on, sm pa med pospesevanjem ko sm prehiteval avte tud do 170 km/h dosegu. Uglavnem, zanima me zakaj me ni ustavu? Je bila povprecna hitrost na razdalji 2 kilometra premajhna, da bi se mu splacalo? Mogoce sta pa siht koncala policaja pa sta se pelala na maticno postajo :D Bla je pa skoda superb, oznacena, ne civilna.

    Al pa sta me hotla ustavt pa sm jih "zajebu", od barja naprej prot lublani je mende en tunel in za tunelom je na izbiro levo: grosuplje pa se neki in desno Postojna, Koper... (nism ziher cist, ce je to od barja naprej al nazaj :P ) V tunelu kjer je omejitev 80 sva vozila vzporedno, on na desnem razvrstilnem pasu, jst na levem. Mogoce sta sklepala zarad Postojnskih targ, da bom zavil desno in da me bosta naprej ustavla, uglavnem jst sm pol na hitro zavil levo prot Grosuplju, naredu en 10 kilometerski krogec in nadaljeval naprej proti Postojni. To je blo to :) Me je kdo zastopu kaj sm napisu? :P

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.