Skoči na vsebino

Berbasecks

Člani
  • Sporočil

    22
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Berbasecks

  1. 11 minutes ago, NevLado said:

    Letne vzami nexen, zimske pa nekaj kar je bolj za dežno vreme :) 

     

    ja, sej če ne bo druge, bom vrjetn neki top iz testov

    nekak najbolj gledam Goodyear  (Bridgestone mam zdej letne, vrjetn Tuaranza, nism ziher in so hude smeti)

    • Zmeden 1
  2. jah, en izmed razlogov, da sem sam na koncu pristal pri Mazdi, je tudi ta sloves BMWjašev. Ker za vozit so absolutno fantastični :D

     

     

    so mi pa po drugi strani nehali delat lepe karavane nekje 2003 

    • Všeč 3
    • Haha 1
  3. Mene je prejšnji četrtek gladko rešil ta sistem za mrtve kote.

     

    Peljem čez Celovško (seveda ob zeleni, celo 4. sem bil na semaforju) na izvozu 5 LJ-Šiška.  Res nisem bil 100% zbran in mi iz Celovške desno brez prednosti uleti bakica v smz. da srebrnem Getzu.  Sama sreča, da na levem pasu nisem mel koga in sem lahko refleksno odvil. Drugače bi že mel totalko na pred ca. 2 mesca kupljeni šestici 😕

    • Žalosten 1
  4. 14 hours ago, DavidMazda said:

    Pri Mazdi mi je tudi vsec da ni Touch Screen-a, ker pri VW se mi zdi nerodno postavljen, recimo kar zelo stran moras pogledat iz ceste (med voznjo) da lahko manipuliras s Touch Screenom. Pri Mazdi pa je res dalec postavljen zaslon, tako da ti je nekako v smeri pogleda proti cesti, seveda, zaradi tega ne more biti Touch Screen, ker bi se moral stegovat do njega, ampak imajo pa odlicen "iDrive" (tako se jaz hecam, ker me res spominja an BMWjev iDrive) kontrolor. 

     

     

    a CX 30 je brez touchscreena, ker v moji šestici je. Vseeno raje kontroliram preko tega "iDrive" :)

    • Zmeden 1
  5. On 3/30/2021 at 10:48 AM, DonFelipe said:

    Zdaj pa jaz vas vprašam : Zakaj bi odštel več za imidž, če se lahko pod drugo značko peljam za 30% ceneje z enakim oziroma identičnim avtom in njim modelom?

     

    Imidž pri Oplu? To resno?

    Opel ma imidž avta za mesarje ali prevažanje drv :D

    • Všeč 1
    • Haha 3
  6. Par tednov imam zdaj avtomatika (prej ga v življenju vozil 2x) ne bi šel več nazaj, ni šans. Se strinjam, da v navadnem načinu (pre)počasi downshifta, ampak saj zato pa je sport mode, ki je bistveno bolj odziven glede tega in paddli :)

     

    • Všeč 3
  7. 21 minutes ago, Scr3am said:

    Jest imam 2.5 sicer druga generacija in je poraba 8.3-8.5. Pa se ga ne spara :)

     

    Bomo držali pesti. Zdej tale prvi tank tko ni merodajen :)

     

    Sva pa do zdej npr. imela Hondo Jazz 2009 1.4. 100km, pa je bila poraba ca 6-6.5l. Fantastičen avto, samo premajhen in prešvoh (škoda nismo imelu v EU une 120km verzije)

  8. Ne, sej je tud naju čakala ca 10 dni že v Sloveniji, preden se je vse prek FURSa zrihtalo. V sredo je pa končno bila zelena luč za registracijo in testno vožnjo.  Sva šla prek narociavto.si ampak prav avto sva pa že sama našla na mobile.de :)

     

    Bom vsekakor spremljal in se mogoče udeleživa. Tud mene zanima, a so kake šanse za met pod 9l/100, sploh ob najinem načinu vožnje, k oba rada kdaj prtisneva.

     

     

    edit: barva je pa sigurno tale daleč najlepša ja. Pa še tako je, da za tole ni bil potreben kompromis, ker glede ostalih barv se ne strinjava najbolj :D

    • Všeč 2
  9. Je registriran in doma od prejšnje srede, ampak načeloma ne slikam prav veliko, tako da sam sploh še nimam kake slike. Ma samo žena tako, kjer je tud ona. Sem pa nameraval malo poslikati in mogoče objaviti v tisti spoznavni del foruma.

     

    Itak bo to v večini njen avto, ker se vozi v službo, js mam pa 500m peš :D

    • Všeč 1
  10. S partnerko sva pomoje zdaj pol leta spremljala, če bo v SLO na voljo kakšna po najinem okusu, pa mislim da ni bilo pratkično nič, oz. 1x ena "napačne barve"

    tako sva ravno prejšnji teden iz DE dobila 6 rdeč karavan 2.5 bencinar, ekvivalent Revolution Top, 4/2019 44k km. Letne in zimske na litih felgnah, za slabih 26k z DMV vred ...

    • Všeč 3
    • Ljubim 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.