Skoči na vsebino

Borcix

Člani
  • Sporočil

    6
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Borcix

  1. pred 5 urami je Slivka napisal:

    Kar pomeni, da silo trka absorbira zadnja klop in ne zadnji del vozila. Pa klop zdrži tako silo?

     

    Pol pa sploh ne vem, zakaj se v avtu voziš ... kaj šele da še koga zraven prevažaš, ker pri trku se lahko vsi poškodujejo ... ali? 

  2. dne 23. 1. 2024 ob 8:37 je Slivka napisal:

    Danes sem v živo gledal eno tako enojno kletko za eno ščene. Vse fajn pa krasn, močni profili (kvadratne in okrogle cevi, lepo zvarjeno skupaj, spodaj pločevina za poden in malo robu okoli razen na vratih). Zanima me samo, kako se počutijo potniki na zadnji klopi, če pride do nesreče in tak avto s kletko nabijejo od zadaj?

     

    Ne vem kako kletko si gledal, moja je izdelana po naročilu in se popolnoma prilega steni zadnje klopi, tako da če (bog ne daj) pride do trka kletna ne more naprej. 

    Sem hotel dati dežnik med kletko in zadnjo klopjo pa ni šans da dežnik spravim tja. 

    • Všeč 2
  3. pred 19 urami je skritikrt napisal:

    Odličen,ker je varjen okvir🧐...ne plastltični vogalniki in samo skup vtaknjeno al npr. zanetano...dela en tip iz Celja...zelooo priporočam👍 

     

    WWW.HOVAWART.SI

     

     

    Ker nisem našel nič kar bi pasalo, sem dal po naročilu izdelati boks, če je kvaliteten bomo videli po parih vožnjah :D upajmo da bo v redu ;) 

  4. pred 23 urami je MazdaBoy napisal:

    Lepa, daj malo predstavi svojo raketo in štirinožna prijatelja 😉 Pa da boste skupaj naredili veliko varnih km :zoom-zoom:

     

    No pa dajmo, govora je o CX-60 v jet črni barvi in Humora oprema z vsem razen vlečne kljuke.

     

    Štirinožca sta pa sedaj 3 leta stara najdenka, mešanka med nemčkim ovčarjem in ... (kdo bi vedel) ter leto dni star dobermann :D

     

    LP 

    3054475.jpg

    4054487.jpg

    5054500.jpg

    1705824469071.jpg

    • Všeč 6
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.