Skoči na vsebino

cardak

Člani
  • Sporočil

    12
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od cardak

  1. Lej majstr zapel se in poglej, motor je nov, noben ga nima zato ti tud svetovat ne more noben, noben ne pozna napak.

     

    tako bi mi rekli ze na zacetku(da nihce nic ne ve) in stvar resena.hm se eno vprasanje-zakaj je ta 1.5 masina v mazdi2 a v mazdi3 je ni?!

  2. hvala grega.zaenkrat se nisem sel pogledat avtocka ampak me full zanima.a je kdo iz ljubljane ozr.a ima kdo cajta da ga mal pogleda in mi napise svoja mnenja?res bi mu bil hvalezen,ker trenutno nimam prevec cajta.kolk so kaj cene servisov?glavni servis?

  3. lp vsem.sem na novo tukaj in sicer potrebujem par informacij.vem da sem na pravem kraju ker vi naj.veste vse o mazdah.moj problem-vozim skodo fabio 1.4 16v l.2008 full oprema.z avtom sem zadovoljen ampak sem vceraj zasledil oglas za mazdo 2,isti letnik kot fabia,isto full oprema-gt,zelene barve...in sem se full zagrel za ta avtocek! :bravo: seveda sel bi v menjavo staro za staro in stos je v tem da so po ceni tu nekje!problem je edino v tem ker ima mazda prevozenih ze 60.000 km!!!!vem da so mazde kvalitetne,samo ne vem kako je z masinami.za 1.3 sem slisal da so imele neko serijsko napako(l.99-01),zdaj me pa zanima kako je kaj s temi 1.5 masinami.a je to izpeljanka stare 1.5 16v masine al je to na novo skonstruirana masina?poraba,vzdrzevanje,servisi...v glavnem zanima me vse v zvezi s to masino ozr.avtom.cim vec informacij tem bolje :ouje:

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.