Skoči na vsebino

curko

Člani
  • Sporočil

    707
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    1

Zadnja sporočila napisano od curko

  1. dne 7. 4. 2023 ob 9:12 je Jest napisal:
    Bom zdruzil posnetke nove avtokamere v tole temo ...  
     
    In sicer gre za Dashcam BlackVue DR970X 2CH LTE ... Dodatno sem vzel se baterijo BlackVue Power Magic Battery Pack B-112, ki skrbi za to, da kamera snema tudi v "Parking mode" nacinu. Kamera ima ze vgrajen tudi LTE modem in tako lahko mobilno povezavo uporabim tudi z drugimi napravami v avtu ... poleg tega pa je dosegjiva tudi preko brskalnika (poleg aplikacije na telefonu)... Prednja kamera je locljivosti 4K @ 30 FPS (2840x2160), zadnja pa Full HD @30 FPS (1920x1080)
     
    Parking mode deluje v dveh nacinih... in sicer v ti. "timelapse" nacinu, kjer vsakih nekaj sekund naredi sliko in to potem zdruzi v posnetek dolzine 1 minute kar pomeni 30 minut videa ... ali pa v navadnem nacinu, kjer snema samo kadar zazna udarec ali gibanje. Obcutljivost se da nastavit preko apliakcije. Ce kamera zazna udarec ali gibanje v "time lapse" nacinu, naredi menda tudi navaden posnetek (tega se nisem probal) ...  

    Ce koga se kaj zanima pa naj kar vprasa

    Kje si pa nabavil zadevo ce lahko kaksen link

    • Všeč 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.