Skoči na vsebino

mamica

Člani
  • Sporočil

    748
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    18

Zadnja sporočila napisano od mamica

  1. dne 23. 7. 2022 ob 13:13 je Z M A J napisal:

    Velenjček, brez strehe itaaak :)

    IMG_20220722_185123.jpg

    IMG_20220722_195315.jpg

    IMG_20220722_195319.jpg

     

    Na dopustu smo pač bili tudi tu. Pač lepo urejeno, smo bili zelo zadovoljni, kvari edino zračnik iz Premogovnika. Ne toliko zračnik sam kot pač to, kar iz njega pride. Je včasih kar težko dihat...

    • Všeč 1
  2. Sem pač hodila po ulici in do mene pristopi ena neurejena brezdomka in me pač prosi, če ji dam nekaj denarja za hrano. Pač vzamem denarnico, ven potegnem bankovec za deset evrov in se pač za trenutek ustavim. Pa jo vprašam, če bo za ta denar kupila vino namesto večerje. Brezdomka mi pač odgovori, da že dolgo ne pije več alkohola. Ji pač že hočem dati denar, pa mi šine v glavo misel in jo pač vprašam, če bo šla v shopping. Pa mi brezdomka odgovori, da časa pač ne zapravlja po trgovinah, ker se pač ves čas trudi priti do hrane. Že ji hočem dati denar, pa me preblisne še ena misel, zato jo pač vprašam, če bo denar zapravila za obisk frizerja. Brezdomka me pač začudeno pogleda in mi reče, naj si jo pač dobro ogledam in naj si sama odgovorim, kdaj je bila zadnjič pri frizerju. Gledam nekaj časa, pospravim denar in ji rečem, da jo pač povabim na večerjo skupaj z mojim možem. Brezdomka je bila pač šokirana in me je vprašala, če se mož ne bo jezil, ko domov pripeljem pač brezdomko. Ji odgovorim, da ni problema in da je pač važno samo, da moj mož vidi, kako pač izgleda žena, ki ne uživa dobrega vina, ne hodi po shoppingih in ne obiskuje frizerja.

    • Všeč 1
    • Haha 5
  3. dne 8. 3. 2022 ob 21:24 je Bini napisal:

    Tudi jaz sem danes  na AC Ce-Lj prehitel kake 4 kolone po 5,6 avtov,notri pa kot praviš same dobre punce z otroki....😉

     

    Ali lahko to pač malo konkretneje razložite, kaj ste pač mislili? Ker "same dobre punce" pač zveni neprimerno situaciji.

    • Haha 2
  4. Kakor se je dan pač lepo začel, se je pač obupno končal.

     

    Najprej mi je pač na naši petki crknil radio. Pravzaprav radio sam pač dela, crknil je pač CD predvajalnik. Čeprav ima noter pač 6 CDjev, ne prepozna nobenega, in tudi izvrže jih ne.

    Potem mi je pa še ena srna pač priletela pred avto in sem jo pač zadela - in pač razbila meglenko. In niti z divjačinskim golažem se pač ne bom mogla tolažit, ker srna se je pač pobrala in stekla v gozd.

     

    Ima mogoče kdo pač kakšno dobro idejo, kako zdaj pač rešit CD predvajalnik in meglenko?

  5. A še vedno pač računajo cestne zastoje?

     

    Kdo jih pa pač zdaj uči? Mene je učil še pač Alojz Kodre, ampak je zdaj pač najbrž že upokojen.

     

    Ne bi ga pač rada strašila, ampak v 3. letniku je pač MAFIJA 2. To je še pač enostavno, naslednje leto pa pač pride malo zahtevnejše...

    • Haha 1
  6. dne 8. 6. 2021 ob 23:10 je Boss napisal:

    Sigurno manj kot nas poskušajo prepričat. Seveda pa sem za ekologijo in za zmanjševanje onasneževanja ampak ne po principu za vsako ceno in na glavo. Najprej naj se začne tam, kjer je efekt največji.

    Če boste to pač preveč na glas govorili, vas bodo pač generali, ladjarji in piloti "sila grdo gledali"...

  7. pred 6 urami je Boss napisal:

    Glej glej glej, kdo bi si mislil... policaji so zase izumili nov termin in se zdaj prevračajo pri nizki hitrosti. Zanimiv termin, ker vsi ostali, ki bi naredili kaj takega bi fasali oznako prevelika ali pa neprilagojena hitrost in seveda konkretno kazen.

     

    5c3f9e7f8aea980626e0_62577739.jpg?v=8271
    WWW.24UR.COM

    V soboto je bilo v nesreči udeleženo policijsko vozilo, ki je bilo na nujni vožnji. Kot so nam pojasnili na PU Kranj, je bilo kot eno od več patrulj...

     

     

    Pač sem študirala fiziko in mi je zadeva pač malo jasna, kako se je pač pri nizki hitrosti lahko prevrnil.

     

    Ni mi pa jasno, kako je pač na NUJNI VOŽNJI vozil z NIZKO HITROSTJO? Pač ne razumem... :nevem:

    • Haha 2
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.