Skoči na vsebino

BLAZE11

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od BLAZE11

  1.  

    Na telefon si namestis aplikacijo Radar Alarm ... in dobis vsa obvestila, ki jih slisis po radiju... sicer najvec za radarje, so pa vmes tudi razni zastoji in prometne nesrece... pac kar folk poklice in sporoci na radio ...   :) ... Dobis jih pa tako, da ti prekine predvajanje glasbe in sporoci... podobno kot prometna obvestila, ce imas vkljuceno TP na radijskem sprejemniku... oz. izgleda podobno kot ce bi nekdo klical in se predvaja preko zvocnikov ... Aplikacije ni treba imeti zagnane... Ko imas enkrat namesceno (in seveda nastavljeno tako, da deluje v ozadju) te obvesti  o dogodkih na cesti... Je pa priporocljivo, da imas telefon v avtu na polnilcu, ker seveda zre baterijo... zaznava pa sam gibanje in lokacijske storitve delujejo le takrat, ko zazna, da se vozis (verjetno ko se gibljes hitreje od neke dolocene hitrosti ... ). 

     

    IMG_8575-20160201-082713.jpg IMG_8576-20160201-082759.jpg

     

     

     

    Prenesi Radar Alarm

    - za iOS (iPhone): http://tinyurl.com/o89ej5q

     

    za Mazde ne vem za passata je neuporabna ker ko ti javi alarm ti dr?i signal in ima? radio skoz na tiho. Uporabna bi bila ?e nisi skonektan z avtom!

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.