Skoči na vsebino
Mazda CX 50
Napisano
pred 37 minutami je Alex napisal:

Kaj šele tej kvadratni plastični blatniki. 🤪

Ovalni so malo, malo lepši..... 🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 50
Napisano
pred 3 urami je 50keda napisal:

Všeč mi je:

1. napihnjeni zadni boki

2. po slikah sodeč bi morala bit nižja kot cx-5

3. ohranl so dvojni izpuh, ki ni zobotrebec

Ni mi všeč:

1. Je SUV xD

2. Predna maska je preveč črna in se izgubi cela njena oblika ... niso mi všeč ti novi podolgovat mrežasti vzorci

3. Integriranje kljuk za odpiranje vrat v notranjosti ... to se pa že bliža čisto toyoti :D

4. Te nove okroglo kvadrataste linije luči in vsega okoli, lih so izpopolnal okrogle oblike z trojko in cx-30 zdej pa neki spreminjajo na kvadrate 😕

Me prav zanima, kako bojo zgledal čisto novi modeli, se bojim, da gredo fejst v to smer MX-30 dizajna, ki tudi meni osebno ni preveč všeč.

:jupiii: točno tako.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 50
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Alex napisal:

Kolikor je meni znano, ta cx 50 ne bo na voljo v Evropi. 🤔

Rečeno je bilo tako ja, dokler bo še CX5 atraktivna in pri nas v evropi šla v promet..... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bo Mazda 6 res počasi izginila?
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Mazda cx30: 4395mm

Mazda cx3: 4275mm

Tudi po tem je 2008ka bližje cx3. 

Saj vemo da so s temi Suvi različnih velikosti naredili samo zbrko. 2008ka je tudi bistveno novejša kot cx3 in je že zato malo večja (avti rastejo z vsako generacijo)...

Itak pa ni vse v dimenzijah, ampak meni je cx3 čista konkurenca 2008ki,capturju, jukeu,t-rocu, kamiqu že žato ker je narejena na osnovi mazde2, ostali našteti pa na osnovi 208ke,clia, ki spadajo v isti rang kot dvojka...

Točno tako,tudi Golf je na zunaj manjši od 3ke,notri pa je večji od nje in sta v istem razredu!😛 Tudi pri vsporednih testih novinarjev sta v istem paketu s temi avti kot piše Nejc...:bravo:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Če bo to to, potem bo to velik avto z veliko ekstravagantne veliko denarja in malo prostora pa ravno takega na forumu večina noče.... :nevem:

Še 3ka bo imela notri več prostora. :vskalo:. Če bo situacija takšna kot kaže sedaj bo moja verjetno face liftana cx30 ali pa celo...... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

To smo se že nekaj let nazaj pogovarjal, da bo EU zakonodaja praktično pregnala ogromno proizvajalecev iz EU tržišča. In kot kaže je to zdaj počasi že dejstvo. 😟

Na vsak način hočejo sforsirati električne avte na tržišče čeprav jih večina uporabnikov noče,ker so bistveno predragi.....☹️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-50?
Napisano
pred 20 minutami je Alex napisal:

Tale varianta ni švoh razen kromiranih delov. Bi bila kar všečna. 👍

Meni je pa ful všeč! Mi bo pa cena toliko manj....😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-50?
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Itak, da navlečejo gor en kup kamuflažne plastike, dokler testirajo avto. To pa zato, da se najprej naslajajo švabi, da tokrat pa bodo imeli lepši suv kot Mazda, a ko bo prišla CX 50 na ceste, bodo zopet surle (nosovi) do tal.😉

Upajmo,da bo res, bomo kmalu vidli....🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-50?
Napisano
pred 9 minutami je Deeyan napisal:

upam, da ni taka kot je na slikah, mi nebo čist nč ušeč, full gre na VW linije se mi zdi 🙄

Zavaravanje je to, verjemi da ne bo tako grda.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

To je znano že nekje od aprila, da sodelujejo z lexusom. Motor bo pravi vrstni, šestcilindričen, nekje 350Hp.Menjalnik naj bi bil 8 ali celo 9 stopenjski - samodejni.Obljubljajo normno porabo nekje 8,5 l/100.

BENCINC!:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.