Jump to content

Bini

Members
 • Content Count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Bini last won the day on July 24

Bini had the most liked content!

Community Reputation

896 odlično

About Bini

 • Rank
  Super Ricer
 • Birthday 07/17/1966

Other informations

 • Car modell
  Mazda 3 G120 Revolution 2018

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  ŠENTJUR-Grobelno
 • Interests
  Vse kar je aktualno in zanimivo.......

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. To je res in je ful nevarno, sem imel že tak primer! 😁
 2. Kajtero olje si dal pa v motor? Pa kje si servisiral,če ni skrivnost,da še svojo peljem pokazat,da jih resetiram,ker sedaj vidijo vse rdeče......
 3. Mislim, da posodobitve ti lahko naredijo že zdaj ni treba čakat na avgust, ker od jutri naprej boš tako ali tako imel servis čez eno leto. Jutri je najbolje da jih vprašaš glede drugih stvari. Sem bil dve leti nazaj pri njih glede nakupa in pri mehanikih in so bili ful prijazni. Cena servisa je pa Štajerska, v Lj.bi dal več! Srečno
 4. Oprosti ampak, ko sem ravno videl,da si iz Oplotnice bi te vprašal kaj delajo na cesti Oplotnica,Pesek,da je obvoz na Osankarico okoli?
 5. Bini

  Gume

  Na testih zaviranja pri 100 imajo daljšo zavorno pot,ni pa to nekaj problematično sploh če imaš dobre gume. Je pa res tudi ono drugo
 6. Bini

  Gume

  Če po pravici povem,sploh ne vem ,če mi dela ABS. Bolj mi je všeč ono z krožnimi......
 7. Bini

  Gume

  Ja to bi moral vprašat v komercialo kako vse skupaj deluje, ker moj je bil na ladji in še nekaj takih ki jih imajo verjetno zakupljene in so mi jih ponudili a meni je ustrezal ta ki sem ga potem tudi kupil. Mislim, da niso peljali 10-20 trojk v Luko iz Mehike, da bi lahko izbiral samo med temi! Mogoče vprašam ob priliki kako imajo to nabavo urejeno. Še to, pred cc15 leti so nabavljali od Austrijcev.
 8. Bini

  Gume

  Kaj imaš pa sedaj,da si zadovoljen? Je pa tudi res,da Mazda nasploh na testih nnima ravno najkrajše zavorne razdalje neglede na gume.
 9. Bini

  Gume

  A je to sigurno,če je,potem ga je še vedno najbolje kupiti pri nas saj imaš pet let garancije.
 10. Ja, važno da si zadovoljen. Sem tudi bil tam in tudi slišal, da so vredu. Cena pa malo višja za enako delo kot pri meni.
 11. Bini

  Gume

  Res je,Toyo gume so verjetno za normalno vožnjo čisto ok,ampak pri prvovgradnji ne moreš izbirat. Kupil jih ziher nebi za tak denar in to kvaliteto,oziroma karakteristike! Jaz imam iz prvovgradnje Mišelinke,je pa odvisno od modela kake gume ima. Je pa res čudno in zanimivo da ima KIA Mišelinke ,WV pa Hankook?
 12. In kje je lokacija tega servisa? Si do sedaj imel kake težave? Lp
 13. Bini

  Gume

  To ni za nas Mazdaše..... Kako bo pa avto zgledo?
 14. Najprej sem ga na Peci osral,zato sem ga danes z veseljem opral. Je bil,kot da bi delal v mlinu!

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.