Skoči na vsebino
Nakup Mazda MPV
Napisano

?e te zanima kaj glede bencinske MPVjke, sem pravi naslov - moja je letnik 2000, Exclusive oprema, imam jo 4 leta, oz. 75.000km.

V oglasih se izogibaj verzij s klopjo zadaj (avto izgubi vso prilagodljivost) in ?udnih zgonjenih uvozov iz Italije.

Plusi so presentljivo pro?en in var?en motor (tudi pod 7 litrov se ga da peljati), odli?ne zavore (naj vas bobni zadaj ne zavedejo), odli?na lega na cesti in izkori??enost prostora (ve? od sodobnikov ga ima le Grand Voyager).

Originalni deli so 'klasi?no japonsko' dragi, a se za normalne (v?asih sme?ne) cene dobijo kvalitetni nadomestki (sam sem to ob?util pri nakupu Brembo diskov in zav.plo??ic ;) ).

Od minusov bi omenil slabo kvaliteto usnja na vol.obro?u, cevi za vodo in klimo za zadnje kontrole ventilacije sem menjal v celoti z bolj kvalitetnimi.

?e te zanima kaj ve?, se mi javi (glede na tvoje pisanje si tudi ti iz Maribora/okolice) in poglej avto v ?ivo, ?e ne drugega, za ob?utek, kako mora biti avto pri 180.000km ohranjen in za primerjavo z diesli (sem edini, ki prodaja bencinca). :hudicek:

LP,

Milan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.