Jump to content

kacnje

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 dobro

About kacnje

 • Rank
  Novinec

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, tudi Honde so v igri.
 2. Ja, res je. Ne moreš verjeti, da je najcenejši RAV4 (hibrid, AWD), ki ga lahko kupiš v Sloveniji, 39 tisočakov 😁 No, eden je še, ampak ima čudno izpolnjen oglas. Je pa precej CX-5tk za relativno zmeren denar. Pa človek ne ve, kaj je razlog. Zato sem tudi spraševal o izkušnjah po nekaj letih. Hvala za konstruktivne objave.
 3. V bazen, kjer je vode med 15 in 20 kEUR, gledam. No, bolj 15. Roko na srce, sem najbolj nagnjen k RAV4 hibrid, ampak jih praktično ni. Mazda CX-5 pa je kar blizu med alternativami.
 4. Hvala. Je pa zanimivo. Ko sem gledal samo te slike (podrobnosti), sem bil skoraj prepričan, da je starejši novejši in obratno 😁
 5. Po čem jih najhitreje spoznam? Med 25-35 tisoč na leto.
 6. Saj zato pa še tem forumu vprašam. V upanju, da bo več pristranskosti 😁 Ja, ravno 2015 letnik gledam.
 7. Nekaj stvari sem že v ločenih prispevkih na forumu že prebral, pa vseeno še enkrat. Zanimam se za 175 konjskega dizla z avtomatskim menjalnikom. Avto ima 140 kkm, se mi zdi relativno veliko, ampak mi precej drugih stvari ustreza. Kako se obnesejo Mazdini dizli (175 konjičkov) in avtomatski menjalnik v njem? Mazdo (malčka Mazdo2) sicer imamo v hiši, tudi CX-5 sem pred davnimi leti že vozil (nikakor ne prezri članka ), ampak tisto je bila še dišeča po tovarni in 150 konjska z ročnim menjalnikom. Z leti in uporabo se stvari spreminjajo ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.