Skoči na vsebino
Woofer ne dela
Napisano

?e ga not vle?e ima? pole narobe priklopljene +/-

Pokanje med komadi... se je to zdaj naenkrat pojavilo? al se ti to dogaja ze od za?etka? ?e od za?etka pol je avtoradio kriv, druga? pa je mo?no da je kaj na oja?evalcu.

Pole mam pravilno priklopljene to med komadi pa mi je za?el v sredo delat k sm dou woofer not.

Da bi pa blo kej z oja?evalcem kej narobe pa dvomim k je ?ist nov edni ?e mi je ratal zjebanga kupt.

A je mo?no dae je mogo?e ta kamali kabel?ek za signal narobe povezan?

Hvala ti zaenkrat. LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Woofer ne dela
Napisano

?ivjo folk!

Prosu bi koga ki se spozna na muziko v avtu ?e mi lohk pove kaj bi lohk blo narobe ?e ti woofer vle?e na noter namesto da bi normalno tolku kot je treba pa k ska?em med komadi se kr en pok sli? iz njega. :(

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 Ne V?ge
Napisano

?ivjo folk! Bi mi lohk kdo pomagu dons sm na fotrovi MAZDI zamenju glavno varovalko pri ma?ini (100A) pa se ji je scufal in no?e v?gat sm probu da bi sklopko prtisnu pa v?gau in je delal sam prec k sm ga v prestavo dal se ugasne ?e pa ga probam pr?gat brez sklopke prec ugasne bi prosu ?e kdo lohk kakorkoli pomaga(MAZDA 626 2.0 i ). :huh: HVALA

LP :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.