Kar se ti?e xsenonk, so mi zamenjali lu? pred par meseci in sedaj spet utripa....
Z zavorami sem imel podobne te?ave, pri 20.000 KM so tresle, garancijska zamenjava diskov. Dokelr nisem ene 2x mo?no zabremzal je bilo OK, potem pa treslaji... Tako da zgleda da bo treba spet menjat, a tokrat ne z originalnimi, raje bom dopla?al in dal kak?ne bolj?e diske da bo mir...
Kar se ti?e Xsenon lu?i, hecajo tudi mene. Desna se mi je med vo?njo ugasala in so mi jo pol na Gami zamenjali. Opazujem pa, da mi ob?asno obe lu?i utripata. In to je bolj izrazito po pranju avtomobila ali pa ko je bolj de?evno vreme.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cau, naj se jaz povem svoje.
Kar se ti?e xsenonk, so mi zamenjali lu? pred par meseci in sedaj spet utripa....
Z zavorami sem imel podobne te?ave, pri 20.000 KM so tresle, garancijska zamenjava diskov. Dokelr nisem ene 2x mo?no zabremzal je bilo OK, potem pa treslaji... Tako da zgleda da bo treba spet menjat, a tokrat ne z originalnimi, raje bom dopla?al in dal kak?ne bolj?e diske da bo mir...
Sicer pa, mazda 6 je zakon
)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani