No danes sem razdrl konzolo,hvala za napotke ?e enkrat,?lo je zelo hitro.Avtoradio sem vzel ven, malo zmrdal kole??ke ,dal nazaj noter v avto. CD-je sem dobil ven samo,potem ?e enkrat vse ven vzel,??istil glavo laserja,
dal nazaj noter,pa ni ni? pomagalo. mahanizem ?e vedno za?teka,pa cd jev tudi ve? ne bere.Zdaj pa razmi?ljam,da bi dal cd-enoto,na popravilo na BOSE.
PROSIM svetujte mi kaj bi vi storili na mojem mestu?????
Jaz sem moral kupit nov player ker je popravilo svinjsko drago kupil sem ga pa preko ebaya
Pri moji M6 so se pojavile te?ave s CD-jem. Ne glede ali je CD original ali zape?en mi ga skoraj vsaki? izvr?e in napi?e CHECK CD. Potem ga poizku?am zopet pognati in zadeva se ponovi. Tako "?oganje" traja ve?krat, potem pa mi v?asih uspe, v?asih pa tudi ne. Vsi CD-ji so ?isti in brez po?kodb, tako, da je problem s predvajalnikom. Sedaj pa ne vem ali ga je potrebno o?istiti, morda kaj nastaviti, skratka ali je kdo ?e imel podoben primer?
Evo,po enem letu,odkar so mi zamenjali oba ra?unalnika od xenonk,se leva(prvi? je bil problem z desno)
ne "poravna"-v glavnem sveti v tla.
Zdej jih imam ?e kar po?asi polhn kufr teh nivelizacij ali kako se temu re?e in me zanima,?e bi to levo xenonko lahko kako fiksiral(dvignil z elektromotor?kom do prave vi?ine) in naj potem tako stoji stalno.Ko bomo natovorjeni pa naj mi blendajo,bom ?e potrpel.Ker ?e je ?el kak motor?ek ali spet elektronika in nimam ve? garancije,ne mislim ske?irat cel kup oirov za te neumnosti.Kak predlog?
jaz sem imel isti problem 2x so mi menjali elektroniko enkrat pa sem snel obe ?ici z akumulatorja in ju kratko spojil od takrat dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani