To ne ker nekatera vozila meglenke z zmansano svetljivostjo uporablajo, vw golf 5 in naprej meglenke z zmansano vidljivostjo uporablajo za ovinke(ko obrne? volan se ti prizge meglenka na strani z zmansano svetlinostjo) tako da to nebi bilo problema, policaju pa ?e vedno lahko pri?ge? meglenke s polno svetilnostjo. Zanima me samo, ?e bi bilo to pri mazdi mo?no tako "sprogramirat"?
Lp Luka
Imam vpra?anje in sicer kot je ?e na za?etku teme napisano mi na Mazda 3 2005 ko priklopim lu?i na "auto" ne sveti ni?. Na BMW-jih se da z lu?mi igrati preko nekih testerjev ali avtomobilskem ra?unalniku, pa me zanima ?e je kaj podobnega mo?no tudi na Mazdici. Bi se dalo (?e sploh?) sprogramirati tako, da ko da? na "auto" se ti spredaj pri?gejo meglenke z cca 50% svetilnosti in ko pride? v tunel ti izklopi meglenke in pri?ge normalne lu?i, ko pride? iz tunela pa nazaj?
Lp Luka
Kolikor denarja, toliko muzike.
Imam avtomobil star 8 let. Na njemu so alu felge od za?etka, brez kakr?nekoli dodatne za??ite. Na njih ni sledi delovanja soli in peska, je pa kaka praska od "pravilnega" parkiranja ob robnike, kar pa nima nobene zveze z vremenom.
Oki zj pa za zabite tko k sm js a so lite pa alu feltne isto sranje???
KAALman k si reku d bojo do?akale nouga lasnika kapa ?e bo auto str 15 let???
mi mamo pa Mazdo 3 sport pa neznam dt dol pasa za otro?ki stou?k. kako to narest? je pa na zadnih levih sede?ih .
Napisano
no ja... probat ni greh
Vseeno pa se vam zahvaljujem za pomo?!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani