Skoči na vsebino
Avtomatski vklop lu?i
Napisano
  je jures napisal:

novej?i da, starej?i ala moj exeo pa si dal koliko procentno naj gorijo DOLGE ko je stikalo na 0.

Druga?e pa pozabi to je japonc!

Torej je zadeva totalno neizvedliva? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano
  je Z M A J napisal:

Luka, priporocam, da se pred takim posegom pozanimas, ce si ne bos ob taki uporabi svetil, prisluzu kar dveh kazni; za neprizgane luci & nepravilna uporaba meglenk. :zvizga:

To ne ker nekatera vozila meglenke z zmansano svetljivostjo uporablajo, vw golf 5 in naprej meglenke z zmansano vidljivostjo uporablajo za ovinke(ko obrne? volan se ti prizge meglenka na strani z zmansano svetlinostjo) tako da to nebi bilo problema, policaju pa ?e vedno lahko pri?ge? meglenke s polno svetilnostjo. Zanima me samo, ?e bi bilo to pri mazdi mo?no tako "sprogramirat"?

Lp Luka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano
  je jxl napisal:

Men tud ne :) verjetno prov nc groznga tist knof obrnit k przges in ugasnes se najcnej pa vsaj ne pozabis v nalivu/megli przgat luci kot to vidis vse prepogosto na nasih cestah.

Da spet malo obudim temo... :D

Imam vpra?anje in sicer kot je ?e na za?etku teme napisano mi na Mazda 3 2005 ko priklopim lu?i na "auto" ne sveti ni?. Na BMW-jih se da z lu?mi igrati preko nekih testerjev ali avtomobilskem ra?unalniku, pa me zanima ?e je kaj podobnega mo?no tudi na Mazdici. Bi se dalo (?e sploh?) sprogramirati tako, da ko da? na "auto" se ti spredaj pri?gejo meglenke z cca 50% svetilnosti in ko pride? v tunel ti izklopi meglenke in pri?ge normalne lu?i, ko pride? iz tunela pa nazaj?

Lp Luka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pas za stou?ek
Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Si poskusil z navodili ?

Kak?en sistem stola ima? isofix ?

No?em ? ?zmeden?

Navodila so v italjan??ini, italjansk pa ne znam z no?om pa ne k nekak more it uriginal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obraba alu plati?? pozimi
Napisano
  je Sirius napisal:

Kolikor denarja, toliko muzike.

Imam avtomobil star 8 let. Na njemu so alu felge od za?etka, brez kakr?nekoli dodatne za??ite. Na njih ni sledi delovanja soli in peska, je pa kaka praska od "pravilnega" parkiranja ob robnike, kar pa nima nobene zveze z vremenom.

Oki zj pa za zabite tko k sm js a so lite pa alu feltne isto sranje???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.