prejsni teden mi je wolkswagen poljubil rit in razbil zadnji odbija? in zadnjo levo lu?, glede na starost avta l.99, pa? i??em najcenej?o moznost da spravim avto v se pol letno delovanje. Ima kdo kako info kje bi najhitreje dobil kose? ?e je odbija? srebren dam za dve mrzli pivi dodatka!! pa nekje v ne predaljni okolici ljubljane bi pri?el takoj iskat kose!
Lahko ti dam gsm od mehankarja Simona, je fajn dec?!
hey!
a mi lahko da? ?tevilko od tega simona? je on iz medvod al od kje? rabim enga mehankarja da mi popoldne menja kon?nik... moja mazda za?ela umirat na obroke... bodo kmal servisi ve? kot registracija na leto...
Cvetka zaradi katere bi jim pa delavnico zakuril pa je da mi ne dela en cilinder, da je elektrika, kao..
sem sedaj prevzel avto pa opazil da je zvok druga?en in da je snet kabel i 3. cilindra! pol se pa neumne delajo da niso opazli, me prav zanima ce bi me ocolal sam za 200? al 500?.....
imam mazdo 323 l.99 130.000km, v?eraj na tehni?nem so mi na?li napako na prvem levem premniku, (tri dni ?asa da zamenjam) odpeljal sem se domov nekaj je za?elo cvilit ampak nisem posve?al pozornosti. Zjutaj po enem kilometru, se je vse skupaj ustavilo.... :ne vem:
Avto vleka pa pri AH Bizilj (ford) so mi rekli da je menjalnik al pa diferncial...
Upam da ne bo pol sam mehanik hotu ve? kot je avto vreden... Res mi je v?e? in ga no?em menjat, ker je so sedaj bil hvale?en avto (benz, olje, filtri, sve?ke)
Zna kdo svetovat, kje bi dobil te kose (menjalnik, dif.)? oz ve za mehankarja, ki ma mal ob?utka za mazdo pa ni zlatar? po mo?nosti nekje okol LJ
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani