Pelji nekomu ki zna odpravit napako in ne samo narest reseta na ra?unalniku !
S kje si ?
Ja sai... Sem iz okolice Mb.
A ti avto kej cukne v vi?jih obratih? Meni se to v?asih zgodi ob de?evnem oz. vla?nem vremenu. Res pa da je pri meni verejtno razlog v filtru in dovodu zraka....ampak ko avto 3x pri?gem in ugasnem, lu?ka izgine in vse dela normalno naprej.
Ne avto mi ne crkuje, samo lu?ka gori.
Ponavadi je tako, da prvi pri?ig lu?ke, ?e v logu ni ni? sumljivega, "re?ujejo" tako, da zbri?ejo sporo?ilo in naredijo reset. ?e pa se napaka ponavlja pa jim kar takoj povej naj ne delajo samo reseta in naj pogledajo zakaj se napaka pojavlja - nekaj je o?itno narobe. Lahko je tudi samo kak?en senzor, ki fila napa?ne podatke.
Ja ko sem peljala prvi? mi je rekel, da je javilo nekak?no nepravilno delovanje zra?nega filtra oziroma nekai podobnega. Sem pa sli?ala tudi, da je lahko napaka v sistemu za ?i??enje izpu?nih plinov. Ne vem...
Imam eno te?avo. Pri moji Mazdi 3, letniku 2004 mi je za?ela "goreti" opozorilna lu?ka motorja in no?e vgasniti. Avto sem vozila ?e tudi, da so mi ga priklopili na ra?unalnik. Takrat so napako odpravli, ampak se vedno znova ?ez ?as spet pojavi. Tja sem vozila ?e 2x, ampak vedno znova isto. Zanima me kaj bi bilo narobe? Zakaj javlja napako?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani