To koliko časa voziš avte pa verjetno res ni bitno, če izkušenj iz teh voženj ne novačiš (ne leti to nate). Je pa res, da se verjetno vozi večinoma novejše avte.
Recimo na NC, je bila hiba, da plastika ekspanzijske posode po določenem času prepari in pride do razpok. Zato je bilo potrebno redno preverjati nivo tekočine in okrog posode.
BMW je pa po pregovoru tudi pijanček, zaenkrat je še trezen 🤪
Popravljeno od g.Wankel
The ability to speak does not make you intelligent.
Pri belih zatičih moraš paziti, ker eni pridejo brez, eni pridejo pa z neko oblogo/gumo. Cena pa sitnica. Mislim, da sem jih imel v MX-5 ene 8 za ena vrata.
Antifriz ne zginja, kakih mehurčkov ni... ni nekih simptomov, ki jih opisuje folk ki ma tezave s tesnenjem glave.
Majo pa uradni servisi najvec prakse s takimi diagnozami, tko da čist za zanemart ni.
Ma kdo že kake izkušnje s tem merjenjem plinov?
Jaz sem danes prvič slišal za to
S kolegom sva drugače ravno govorila 2.2 dizlu, pa sem mu omenil to pa je napisal ''To je električni regulator. Za to napako poznam, ker jo je imel en kolega. 500€ del.''
Sicer ne vem, če večina foruma vključno z @Brane piše, da je normalno v teh zadevah, potem zna biti normalno
Kakšni so pa drugače tej motorji? 2.2 Skyactiv?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
To koliko časa voziš avte pa verjetno res ni bitno, če izkušenj iz teh voženj ne novačiš (ne leti to nate). Je pa res, da se verjetno vozi večinoma novejše avte.
Recimo na NC, je bila hiba, da plastika ekspanzijske posode po določenem času prepari in pride do razpok. Zato je bilo potrebno redno preverjati nivo tekočine in okrog posode.
BMW je pa po pregovoru tudi pijanček, zaenkrat je še trezen 🤪
Popravljeno od g.WankelThe ability to speak does not make you intelligent.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani