Pri belih zatičih moraš paziti, ker eni pridejo brez, eni pridejo pa z neko oblogo/gumo. Cena pa sitnica. Mislim, da sem jih imel v MX-5 ene 8 za ena vrata.
Antifriz ne zginja, kakih mehurčkov ni... ni nekih simptomov, ki jih opisuje folk ki ma tezave s tesnenjem glave.
Majo pa uradni servisi najvec prakse s takimi diagnozami, tko da čist za zanemart ni.
Ma kdo že kake izkušnje s tem merjenjem plinov?
Jaz sem danes prvič slišal za to
S kolegom sva drugače ravno govorila 2.2 dizlu, pa sem mu omenil to pa je napisal ''To je električni regulator. Za to napako poznam, ker jo je imel en kolega. 500€ del.''
Sicer ne vem, če večina foruma vključno z @Brane piše, da je normalno v teh zadevah, potem zna biti normalno
Khm khm, kaj pa če bi kdo od vas dejansko pogledal, kaj piše v servisni knjigi?!
Tudi pri novih Mazdah, kjer se uporablja olje 0W-20 - in to zgolj zaradi par deci nižje porabe in doseganja nižjih izpustov CO2, da so penali za proizvajalca manjši - v knjigi lepo piše, da lahko uporabljaš tudi olje 5W-30. Saj SkyActiv G motorji se od 2013 do včeraj niso bistveno spremenili ...
Če bi se držal servisne knjige na Miati, bi že 6x delal generalko
Kot je Scream napisal, sam sem imel črne sajaste nastavke od izpuha.
Kot je NevLado povedal, so tisti, ki so vozili za menoj občasno videvali dim. Ni bilo pa to v smislu parne lokomotive. Si moral biti res pozoren, da si opazil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja sej zato pelješ h Pelkotu za 200€, da ostanejo čisti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani