hvala za odgovor. Ja i??em uradni servis, ker je avto ?e v garanciji in ni smisla, da ga peljem drugam. G.Pelko mi je po telefonupovedal, da gre 100% za lambdo sondo (nimam pojma kaj je to), na A Cosmosu v ?i?ki v Lj so mi po telefonu povedali, da so 100%, da ni to to:).
A ni to zanimivo:).
Torej bo najbolje v BTC?
?e i??e? uradni Mazda servis, ti priporo?am A Cosmos v BTC, tam najbolj?e da se obrne? na g. Marijana Majesa.
Mislim, da ti tale rumena lu?ka "engine check" ?eli povedati, da ima? te?ave z lambdo sondo (lahko da jih ima? ve? in najprej ugotovi katera je problemati?na). Ve? pa bodo povedali na servisu, vsekakor se ti spla?a podvizati dokler je v garanciji.
kot pi?e v naslovu se mi na Mazdi 3 letnik 2010 ob?asno pri?iga oran?na lu?ka za motor.
Lu?ka se mi pri?ge samo takrat, ko zunaj de?uje ali pa, ko se avtomobil opere torej je najverjetneje nekaj povezano z vlago. Problem je v tem, ker pri Mo?niku v Kranju so o?itno tako nesposobni, da ne znajo ugotoviti kaj je narobe saj sem avto peljal tja ?e dvakrat in poleg nesposobnosti sem naletel ?e na neprijaznost. Tako, da tja ve? ne grem.
Problem je v tem, ker je avto v garanciji do septembra in ne ?elim, da nekdo v oktobru ugotovi kaj je narobe s to lu?ko in se jim potem pla?a.
Ima morda kdo kake izku?nje s tem oziroma, ?e kdo pozna kak dober Mazdin servis ne predale? z Gorenjske z dobro usposobljenimi ljudmi?
Dekle ima ?e 2 leti Mazdo 3 ?portno varianto in v njej ?e od samega za?etka vgrajeno Mazdino prostoro?no telefoniranje...v bistvu ima vse na volanu in ni klasi?en parrot.
To je bilo ?e vgrajen ob samem nakupu dela pa ?e od saega nakupa tako slabo, da je to nekaj tako mote?ega. Recimo, ?e njo kdo kli?e, ko je ona v avtu se vse super in normalno sli?i tisti, ki je pa na drugi strani pa sli?i samo hre??anje, piskanje in vse zelo potiho. Skratka, ko se midva pogovarjava jaz ji kar re?em, da se sli?iva kasneje, ker je tako zani? zvok.
Kaj se da v tem primeru narediti in zakaj to dela tako slabo. Mislite, da gre za osamljen primer ali so te te?ave ?isto normalne, ker ?e se mene vpra?a ne more? nekomu prodati nekaj kar ne dela tako kot je treba. Za njih si zanimiv dokler ti avta ne prodajo potem pa i??ejo samo izgovore...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo,
hvala za odgovor. Ja i??em uradni servis, ker je avto ?e v garanciji in ni smisla, da ga peljem drugam. G.Pelko mi je po telefonupovedal, da gre 100% za lambdo sondo (nimam pojma kaj je to), na A Cosmosu v ?i?ki v Lj so mi po telefonu povedali, da so 100%, da ni to to:).
A ni to zanimivo:).
Torej bo najbolje v BTC?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani