Skoči na vsebino
Baterija
Napisano (urejeno)
dne 22. 11. 2023 ob 12:47 je dvorjan napisal:

Ma, tale internet sem tudi že jaz preklikal prej, pa sem našel tegale:

WWW.AGROIZBIRA.SI

Cena velja ob vračilu starega. TAB MAGIC STOP & GO EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded) so namenjene za uporabo v...

Če ne bo ugodnejše ponudbe, se bom pač v Kranj zapeljal. 😃

Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) - mora biti višine 220mm. Ustreznega nimajo ... da ne bo kdo hodil zaman.

Popravljeno od borelij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

i-stop sistem
Napisano
dne 7. 8. 2024 ob 10:32 je NevLado napisal:

Vzami Exide + to kar je @Janez007 že pred mano povedal + sem prepričan, da bo prej crknil aku poleti, kot pozimi. Žal so časi malo drugačni kot včasih, ni več problematičen zagonski tok, ampak stalna napetost za vse brezvezne porabnike

Hvala za info. Zanimivo, da pod isto OEM številko 1E1018520 najdem Exide EL604 (tvoj link na autodeli123) ter na Autodoc: Exide EB602, skoraj 40 eur razlike ... pa nikjer ni videti podatka, v čem  je razlika ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

i-stop sistem
Napisano
dne 18. 11. 2023 ob 10:08 je godlike napisal:

Škoda ja.

Drugač pa ta Exide je 140€ na autodoc.

WWW.AUTODOC.SI

Moral bi si čas vzet, ampak po knjigi ti gre noter tudi 65Ah in glede na mere sta to:

- TSG65J

- TSG65JX

CX-5 (2016) je začel javljati "Battery Malfunciton" - sklepam da se po 8+ letih aku bliža koncu, verjetno bo jeseni ob nižjih temperaturah počasi čas za menjavo.

Vprašanje: ali je kdo sam menjal aku doma? Pri nekaterih znamkah je potrebno nov Aku "spariti" z avtomobilom, kar delajo le servisi. Ali ima Mazda tudi takšne omejitve?

Autodoc mi sicer predlaga neke modele, ampak že pri kapaciteti odstopa od tehničnih podatkov Mazde ...

image.png

null

image.png

SCR-20240807-hsfr.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi s stranskimi ogledali
Napisano
dne 17. 11. 2023 ob 20:27 je Liuch napisal:

Ej ne vem, nisem iskal. Danes na servisu so mi povedali, da so dobili takšna navodila par dni nazaj. 

Kateri servis?

Ker na servisu v BTC LJ nič ne vedo o tem ... samo če je avto v garanciji, drugače se plača cca. 300 EUR in se menja celo ogledalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi s stranskimi ogledali
Napisano

Evo, po 7 letih na CX-5 (2016) enaka težava z levim ogledalom. Ta hudič tudi ropota v neskončno, ogledala ne zloži.

Kakšno je trenutno stanje po servisih glede cene, je kdo spraševal za ponudbe v zadnjem času?

Aja, omenili ste, da Majesa ni več v BTC, kam pa je šel? Z njim imam dobre izkušnje ... eden redkih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 težave z zadnjimi zavorami
Napisano

Ja, sem videl, da mora imeti nastavek za motorček za električno ročno in ne zajle ... ampak to je komplet čeljusti + cilinder.

Če je problem v cilindri, ki ne vrača, ali je potem rešitev nov cilinder (ki so zelo poceni)?989903745_Screenshot2021-11-10at13_30_42.thumb.png.228b3d185a8aa732e3774efbeb00fdca.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 težave z zadnjimi zavorami
Napisano

CX-5 (2016) imam težave z zadnjimi zavorami. Zadnje čase mi ena zavora ne spusti in konstatno drži ...

Očitno zavore slabo prenašajo, da avto stoji po par dni ... že lani brusil diske, že dvakrat nove ploščice, sedaj novi diski, zadnja diagnoza, da težave povzroča zadnji zavorni cilinder. 

Ima kdo izkušnje

- se splača obnavljati (kolko EUR?) in ali bolje novega (kolko EUR in kje se to kupi, ter kako se mu reče?

- ali se menja samo problematični cillinder ali na obeh kolesih?

- kako naj sploh iščem 

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano
dne 3. 4. 2019 ob 6:54 je toto89 napisal:

Edini pogoj je bil, da sem prinesel original olje: Dexelia Ultra 5W30 in to javil, ko sem se naro?il na servis.

Letos sem ga kupil na Mimovrste - 6? / liter, lani pa na motornaolja.com.

Glede storitve pri Selmarju pa nimam nobene pripombe.

Meni so taisto olje na servisu AC Cosmos BTC na začetku zaračunali po 15,5 EUR (-6% popust) ...

Screenshot_2020-05-25_at_09_56_40.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.