Jump to content

Janez007

Members
 • Posts

  2,505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Janez007 last won the day on October 12

Janez007 had the most liked content!

1 Follower

Other informations

Recent Profile Visitors

2,389 profile views

Janez007's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3k

Reputation

 1. Kolikor vem so potrebne še posebne strešne letve ... razen če preluknjaš originalne (jaz jih ne bi) ali tistih 6 dni voziš brez (jaz ne bi). Del za lastnike vozil Mazda | Dodatna oprema | Mazda Slovenija WWW.MAZDA.SI Preberite dodatne informacije o dodatni opremi vozil Mazda in izberite prave kose, Ki bodo vaše vozilo Mazda naredili res unikatno.
 2. Mehanik pooblaščenega Mazda servisa mi je dobro leto nazaj dejal, da ne razume prodajnikov, ki dizle prodajajo ljudem, ki delajo relacije krajše od 50 km. Je pa tudi res, da čeprav mehaniki neradi šravfajo Mazda dizle (če jih vprašaš ti svetujejo nakup bencinarjev), jih pa radi vozijo (kar nekaj jih poznam). Kot že rečeno, zaradi neprimerno boljšega navora pri nižjih obratih. Mene Mazda 6 CD175 MT ni navdušila (bila je slaba zamenjava za Hondo Accord 2,2 ). Me je pa navdušila Mazda 6 G194 AT. Sem pa peljal tudi CX-5 G165 MT, meni nič posebnega. Podobno kot ne Mazda 6 G165 MT - v redu avto za penzionersko vožnjo. Če bi sam kupoval novo CX-5, pa denar ne bi bil faktor, bi vzel G194 AT.
 3. Vprašaj mehanike na Mazdinih servisih, Majesa na Interclassu, Jureta v BTC, Boruta pri Selmarju ali Simona Pelka s.p.. Moja izbira bi bil edino Mazda bencinar. Alternativa dizel VW, AUDI, ...
 4. Si mislim, da 1000 x po kapljico ne izmeri tako natančno, kot vseh 1000 kaplic naenkrat. In tudi si mislim, da ne v njihovo škodo. Kljub temu sem med tistimi, ki na koncu še malo pumpajo ročko ..
 5. Sem ga enkrat na Mazdi menjal in pazil, da se napetost ni prekinila (kabli s krokodilčki sem in tja). Kljub temu, da po menjavi nisem opazil nobenih težav, pa se je v računalnik ta menjava zapisala kot napaka - sprememba napetosti, kar je pokazala Mazdina diagnostika, Torque in FORScan pa ne.
 6. Še drugi ljubljenček... (ne tista Mazda zadaj )
 7. Bom vseeno vzel resno Danes ob 11h Danes ob 13h po tuširanju (v 2 urah sem zaslužil za 1 kabinski filter na Mazda servisu), rezultat pa bolj za zjokat Dnevna 60g doza hrane, pol je že pojedel Pa še ena poletna bolj fotogenična ... in zimska otroštvo
 8. Olje Supra X znajo na servisu zaračunati več kot Ultro. Ocenjujem, da potem osnovni servis (olje, oljni filter, kabinski filter) pride cca 250-300€. Če pa menjajo še zavorno tekočino, pa še nekaj deset evrov čez. To pomeni 1% cene vozila.
 9. Pa bi res lahko, ker imamo relativno ugodne cene. https://www.amzs.si/na-poti/cene-goriv-po-evropi
 10. Naš menda poje za 0,5 € na dan, tako pravi lastnica. Pa kakšen kolešček salame, ... Pa na 1-2 leti kakšen zobar za 200 €.
 11. Trojka 2018 je stestirana na -80 km (pri porabi 6 l/100 km) +4 litre rezerve bencina, sedaj mora nekdo stestirat še 6-ko.
 12. Ja, pa še res je. In kljub temu, da sem jo zavil v polivinilasto vrečo, je v avtu smrdelo po bencinu, tako da sem vozil s spuščenimi stekli.... In za vsak slučaj sem se zadnjih 20 km izognil avtocesti, ker je tam vsako ustavljanje smrtno nevarno, še posebej v tunelu.
 13. @dvorjan, nov osebni rekord, -80 km (pri povprečni porabi cca 6,0 l/100 km) Notri pa je ostalo še 4 litre bencina ... napolnil sem do konca, res kolikor se je le dalo polno, 47,92 litra. Čeprav bo bencin drug teden cenejši.
 14. Če so to res zavestno delali, gre za kriminal. Sicer pa tudi prvim lastnikom ne gre vedno verjeti.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.