Ahoj, a je kdo imel kak?ne te?ave z volanskimi komandami, recimo za uravnavanje glasnosti , ipd? Vsake toliko ?asa mi zablokira, komplet. Ne vem, a to pomeni da bo crknilo vse skup, sam ?e najbolj sumim da se prah in ostala umazanija notri nabere, pa je potrebno samo spucat.
A je to kdo ?e po?el?
Ej....kaj ?e proba? samo spihat z mo?nim pritiskom zraka ....tako kot se ?isti ra?unalni?ko tipkovnico...samo predlog...da se ne zajebava? razdirat...lp:-):-):-):-)
Ej..verjetno bo nekaj z plovcem kot je napisal ..Jsdoma.ker na moji prej?ni Mazdurini 5 2.0.benz +avto plin montiran na G1..je delovalo vse ok.kazalo nivo benza in plina ...skratka avto je deloval dobro..ps.verjetno je ?e v garanciji glede monta?e LPG-Ja..na G1..naj pogledajo..7let garancije...tako sem jaz imel,,lp
Plo??ice sem dal nove gor pri 95.000 km, Textar. Sedaj imam 165.500 km.
Ej...to so dobre zavorne plo??ice...samo glede na km..so verjetno rahlo izrabljene..poglej z.diske kako so in menjajo komplet vse novo ..ne ?parat pri zavorah...dobra kombinacija je zavorni diski Brembo in plo??ice Textar..tako sem jaz imel na mazdi 5.lp :-):-):-):-)
Ej....baje so diski rahlo...utrujeni..preveri plus plo??ice zavorne...toko sem imel na moji prej?ni mazdi 5...bla je garancija ?e...ne ?parat pri tem...lp
Ej...AmpeR..pri moji CX5 FL..2015 so te napake odpravljene..posebno bolj?e podvozje bolj.izolirana kabina ,ter zavore,tle so dali bolj?e zavorne diske ,ter mehkej?e zavorne plo??ice..zdaj je ok...lp
Glede na to, da se je pred dobrim letom kupljena Mazda 3 (2.0 bencinar) zelo dobro pokazala,
se sedaj odločamo še za nakup CX 5 (2.2 D AWD).
Zanima me, kako ste lastniki teh avtov zadovoljni, ter kako se je pokazal AWD sistem?
Hvala za odgovore
Ej....jaz imam Mazdo CX5 benz.2.0 165k.l 2015 ....lepa vožnja ,poraba solidna ,motor ima dovolj moči..podvozje super.zadovoljen tudi z opremo.nimam pa AwD sistema,ker ga ne rabin.dober avto...LP
Ja ...Simon Pelko je res mojster svojega poklica ..Dr.Pelko.pri njemu sem servisiral MAZDO 5 benz.zdaj Nissan Almero pa mamin R.Clio.res ima full gu?vo.?e,bi lahko bi tudi mojo CX5 peljal na servis k Pelkotu.samo ne gre ,ker tako zgubim garancija...in ni te?ko naredit malo ve? km...do njega.LP
Sem bolj podrobno analiziral situacijo in je krivo usnje, ki je "speljajo" v plastiko sede?a in ko se voznik premika (torej ko zavija) pride do "drgnjenja" tega usnja s to plastiko in se sli?i kot pokanje.... hm.... tega prej nikoli ni bilo (tudi po zimi nikoli).
Zgleda, kot da se je ta del usnja ve? ?as, od prvega prevo?enega kilometra, vedno drgnil ob to plastiko in sedaj je ?e "znucano" usnje na temu predelu in zato oddaja tak zvok.
Zanimivo. Ne vem, ?e bi tu kaj pomagalo mazanje z raznimi mazili, ali pa??
Ja probaj...tam ,ki drgne ob plastiko....podmazat...lp
Saj.pelko ti, da tudi nadomesto vozilo .ko je tvoja Mazdurina pri njemu na servisu.lokacija Simon pelko spodnja Sinica -Medvode ..pokli?i pa se zmeni? lp
Ej....bo treba da mojster pregleda klimo ...naredi servis ..verjetno je premalo plina v sistemu...meni piha maximalno ven iz ?ob..od 8-10.C..normalno..tebi pa premalo...tudi dr.Pelko ti laho pogleda in porihta..lp
Ej...jaz sem imel prej Mazdo 5.2.0 benzin plus kasneje predelano na LPG-avto plin.letnik 2008.zelo sem bil zadovoljen.kot dru?inski avtodovolj mo?i in prostora za ?tiri ?lansko dru?ino.res sem bil prvi lastnik in to se full pozna res servisi so se delali redno na 20.000 km.plus na avto plinu LPG-sistem .res dober avto..LP
Kakorkoli... ce so bili redno delani servisi na pooblascenem servisu, bi se jaz najprej obrnil na ta servis... Klima nikakor ne sme odpovedati po treh letih, ce se je normalno delalo z avtom in ce je bil redno vzdrzevan...
Ej...naj se pelje na poobla??en servis Mazda ..?e je res to v garancij bi moralo bit,pogovori se malo in itd...?e pa ne lahko pelje? k na?emu Simon Pelko..Medvode tudi klime rihtar ima vse aparature:-):-)je mojster lp:-):-)
hvala za nasvet problem je ker ?ivim v tujini in ta varjanta ?al odpade tu v angliji pa si me podajajo sem zapravil ?e 500? in ni?Sem preiskal ?e vse forume in nisem na?el podobnih simptomov
Ok...probaj ga poklicati...ali pa naj mu Zmaj po?lje ta problem po elek.po?ti..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej....kaj ?e proba? samo spihat z mo?nim pritiskom zraka ....tako kot se ?isti ra?unalni?ko tipkovnico...samo predlog...da se ne zajebava? razdirat...lp:-):-):-):-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani