Enkrat drugi teden imam tudi jaz servis na 60000 km.Sicer ne grem na uradni servis,bom pa poro?al,koliko me bo stalo(pregledano bo vse in ?e ve?,kot na uradnem servisu).
Ma meni so tud stru?ili prednje diske pod garancijo, pa po 20kKm zopet tresejo pri velikih hitrostih, tko da bom zopet reklamiral ker je ?e v garanciji !
Se mi pa zdi, da ni to pravi na?in odpravljanja napake na materijalu, ker ko pri 180km/h zavira? ma? ob?utek,da jih bo razneslo..
No zadeva je sedaj porihtana .Cena servisa me je pri?la 120EUR,dela mi niso zara?unali tako da bravo Gama center .Zamenjali so mi pa tisto cevko in pa senzor,ki mi ga je mojster potem tudi pokazal in je kar velika zadeva .To je ubistvu neka ovalna v plasti?no ohi?je zapakirana zadeva,kjer je notri neka optika,ki vse te kro?ne zasuke potem kontrolira in po?ilja naprej v ra?unalniku.Je pa naprava povezana tudi z ABS sistemom,tako da ?e javlja tako napako je fino da se porihta.
Lepo,da si uredil.
Meni je zadnji? ta senzor namazal,tako ,da je do sedaj(tok,tok on wood)v redu.Ga je pa novega naro?il in ga imam v rezervi,?e slu?ajno rikne(ker mi pote?e garancija,ga je naro?il in mi ga bo,?e bo treba menjal v garanciji )
Se opravi?ujem za zamudo Ne pri?ge se mi samo tista zgornja lu?ka brez spodnjega opozorila za napako na motorju.Je pa res,da se lu?ka pri?ge samo zjutraj :ne vem: .Se pravi po pribli?no 5km vo?nje,ko se motor ?e nekoliko ogreje se lu?ka pri?ge ter nato konstantno sveti do ponovnega v?iga avtomobila.Potem pa je kak teden ok. pa pride tisto jutro pa spet .
Sej tista lu?ka spodaj ni napaka na motorju.Pri meni je bil zani? nek ventil?ek,ki ta protiblokirni sistem krmili
in pa en senzor so na?timali ( na pravo razdaljo).Od takrat naprej je v redu.
?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...
?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?.
?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi.
Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?.
Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.
Kdo kaj ve o tem? :ne vem:
Ja,na ?alost mora? uzet originalnega,al pa zamenja? samo gumico(za brisalce,se razume ),kot ti je predlagal Labi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem imel redni servis, privat, 64774 Kkm,mazda 6,diesel power.
Stalo me je pa takole:
-olje,mobil 1, 0-40,5 litrov....?42.50
-oljni filter...........................?8.50
-filter klime.........................?23.50
-delo,1 ura..........................?15.
-------------
skupaj = ?89.50
Ni? dolivanja ?istila za ?ipe,ni? "specialnega"potro?nega materiala...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani