Jump to content

Alex

Members
 • Content Count

  11,575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  182

Alex last won the day on October 26

Alex had the most liked content!

Community Reputation

2,898 odlično

About Alex

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 nakama 150 soul red

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Koper
 • Interests
  Muziciranje,izdelovanje el.kitar,obiskovanje službe,fotografiranje,smučanje,potovanja,koncerti,obvladovanje škampov...

Recent Profile Visitors

1,890 profile views
 1. Kdo ti je kriv, če tankaš na najdražjih pumpah. 😛 Različne cene na obali.
 2. Niso toliko občutljivi. Bolj me zanima, če je res kakšna razlika med gorivi. Nato bom tankal še na OMV. Pa primerjal vse tri med sabo. Ne toliko samo porabo kot vse ostalo.
 3. Je za reskirat. Da vidimo, kako je kaj z njihovo nafto vs Shell. Me prav zanima, ker nisem s tem avtom še nikoli tankal na Petrolu.
 4. Bo potrebno počasi vzeti pepel iz vrečk in se pričeti posipavati. Pa ne si pozabiti las oprati z dobrim šamponom. 🤗 Bomo probali tankat na Petrolu, ker imajo trenutno najnižjo ceno. Upam, da ne bo kaj narobe z motorjem. 🤔
 5. Polhi? 😳Mi smo bili poleti v hišicah na drevesu na Bledu. In celo noč nisem zatisnil očesa, ker so te zverine skakalne po strehi in se lovile. Mah, ga ni čez mestno življenje, kjer je ponoči prijeten mestni hrup, skuterji in podobno. Niso zame take dogodivščine.
 6. Pa si ziher, da je to vse užitno? 🤔Jaz glih ne zaupam tem "pravim" gobam. Raje imam tiste iz vrečke. So vsaj pregledane. 🤗
 7. Meni v bistvu izgleda boljše, ko je gor prikolica. Je mal znižana, se mi zdi?🤔
 8. Res je. Imam namreč zimske gume z indikatorjem temperature. Ko je točno 7°C celzija ali manj, me v kleti opozorijo, da je cajt za zamenjavo. Z zimskimi razmerami ni šale.
 9. Res je... Edino, če ne bo slučajno huda zima in bo tudi na obali sneg. 🤔
 10. Pri nas bo jutri 22°C.Mislim,da je to malce pretoplo za zimske gume. 😋
 11. Noter v teh novih toyotah nisem sedel in če je res tako obupna trda plastika noter, je podobno kot pri folcvagnih. Tak avto takoj odpade. Če dodamo še šarjenje po zaslonu za vsako komando je pa to pika na i. Taki avti takoj odpadejo pri meni. Upam, da so pri Mazdi toliko pametni, da pustijo vsaj klimo na gumbih. Ja, tudi meni je ta kontrole med sedeži top zadeva.
 12. Alex

  Gume

  Možno... toliko pa res ne obvladam gum. Upajmo, da naši vulkanizerji vedo, kako je prav in montirajo tako gume tudi na naše avte.
 13. Res so se popravili v dizajnu za 100%. Predvsem so se približali evropski obliki. Ja, zame so oblikovno všečni avti. Recimo Corolla caravan je zelo lep avto. Seveda ni lep kot mazdin karavan a se trudijo.
 14. Alex

  Gume

  Vsaka guma ima narisano puščico za smer vrtenja. Samo tako je pravilna montaža.
 15. To razloži tudi ostalim, ki pišejo kontra ( enako, le za drugo stran).Tudi oni pišejo kot leva trobila in razni FB strokovnjaki.🤗 Ponavadi se le odzovem na njihovo pisarijo. 😉 Kar se tiče cen goriv v tujini, če si že kaj potoval okoli, boš kmalu ugotovil, da so cene lahko še bistveno nižje izven avtocestnih križev. Pri nas je bila pa cena povsod enaka(razen zadnjih par let). Tako, da je bila prej razlika še večja v njihovo korist. Poglej si malo članke za leta nazaj in boš to tudi sam ugotovil. In ne, nisem nikakršen fan Janše, lahko bi bil bil tudi jaka racman sedaj na oblasti, sem samo
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.