Jump to content

Alex

Members
 • Posts

  19,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  385

Alex last won the day on June 4

Alex had the most liked content!

About Alex

 • Birthday 05/25/1945

Member title

 • Member Title
  Rockstarr

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Capodistria
 • Interests
  Fucking Rock'n' roll. ☠️

Other informations

 • My car
  Mazda cx-30, Mazda 6 - vse v rdeči

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

13.1k

Reputation

 1. Nekje sem prebral, da so na začetku izumili avtomatske menjalnike za invalide, da so jim olajšali vožnjo. Nato so to čudo množično vgrajevali v ameriške cestne križarke, kjer so bile hitrosti majhne, vožnja pa kot na balonu... in nato je prišla na vrsto še Evropa in ostali. 😉 Preberi si malo nemške, angleške pa tudi slovenske teste o cx30. Še nihče ni pohvalil kombinacije z avtomatskim menjalnikom, medtem pa so vsi po vrsti hvalili odličen (med najboljšimi nasploh) ročni menjalnik. Da je edino ta kombinacija zanimiva za dinamično vožnjo. Z avtomatskim je bolj kot ne anemična vožnja. P. S. Naj prosim komentirajo lastniki cx30, drugi naj se oglašajo, ko bo govora o njihovih avtih in menjalnikih.
 2. Tudi hitro se da vozit krompir. 😉
 3. Ko pa jaz omenim, da je 2.5 star motor pa vsi v luft. 😉 Itak se bo na koncu sam odločil... za ročni menjalnik. 😉
 4. Najprej, poslušaj nas, ki imamo tak avto.😉 Obvezno 186 motor z Ročnim menjalnikom,če imaš rad, da ti voziš avto. Če ti je vseeno za dinamično vožnjo in ti bo le prevozno sredstvo od točke a do točke b, potem lahko tudi avtomatski. A zavedati se moraš, da je ročni Mazdin menjalnik ta, ki ga vsi novinarji (in mi uporabniki) hvalimo. Ni ga lepšega občutka kot je ta, da lahko SAM določiš pod kakimi vrtljaji in v kateri prestavi boš zapeljal v ovinek ali pa se boš priključil na avtocesto. 😉
 5. Še en dokaz, da je večina uradnih servisov totalen polom. Še dobro, da ne rabimo vozit mazd k njim po pretečeni garanciji. Takrat se ponavadi začnejo kaki resni problemi (če se sploh pojavijo) in bog ne daj, da bi moral vozit avto k tem kekcem na popravilo.
 6. Alex

  Kava

  To se malo čudno bere😊
 7. Mislim, da bo bolje, da ga tukaj javno.
 8. Alex

  Pizza

  Enako. Če si včasih (to pa ni prepogosto) zaželimo dobre napolitanske pizze, gremo enostavno na Šared nad Izolo in tam jo tudi dobimo- vrhunsko pizzo. Res pa je, da ima vsak svoje veselje. Bolje, da pečete pizze doma, kot pa da bi cele dneve kvačkali ali delali goblene.
 9. Včeraj sva bila z ženo v Veroni (arena) na koncertu moje dobre glasbene kolegice Elise (iz Monfalcona). Trenutno je med najbolj izkanimi italijanskimi glasbenicami. V svojem dveurmem koncertu je pokazala, zakaj je med najboljšimi ženskimi vokali v Evropi. Zvok kot vedno vrhunski v Italiji. Znano je, da tudi bandi za turneje po Evropi največkrat najamejo prav italijanska pevska ozvočenja, skupaj z tehniki, roudiji in režiserji koncertov. Bil je akustično-godalni koncert, atmosfera vrhunska... 👍 Je bil pa prav užitek voziti po njihovih avtocestah, kjer ni bilo ne za tja, ne za nazaj niti enega samega samcatega zastoja. Tempomat na 135 in greš. Ko pomislim na jajcanje po naših avtocestah... 🤔
 10. Ko smo bili še majhni (pred 50.leti), smo se potapljali (kolikor nam je seveda uspelo na dah) na Rexu (to je točka pred Izolo, kjer je ležala ladja Rex). "Iskali" smo kak del s te ladje 😊 Smo pa bliže obali našli več pip za tobak (koščenih, iz ebenovine), ki naj bi izvirale iz Rexa. 😊
 11. Alex

  Pizza

  Prava napili pizza je : debel rob, v sredini mora bit tanka. Testo pa mora bit takšno, da te ne napihuje. To je res največji problem pri naših pizza, da ne znajo pravega testa naredit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.