Se opravi?ujem za zamudo Ne pri?ge se mi samo tista zgornja lu?ka brez spodnjega opozorila za napako na motorju.Je pa res,da se lu?ka pri?ge samo zjutraj :ne vem: .Se pravi po pribli?no 5km vo?nje,ko se motor ?e nekoliko ogreje se lu?ka pri?ge ter nato konstantno sveti do ponovnega v?iga avtomobila.Potem pa je kak teden ok. pa pride tisto jutro pa spet .
Sej tista lu?ka spodaj ni napaka na motorju.Pri meni je bil zani? nek ventil?ek,ki ta protiblokirni sistem krmili
in pa en senzor so na?timali ( na pravo razdaljo).Od takrat naprej je v redu.
?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...
?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?.
?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi.
Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?.
Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.
Kdo kaj ve o tem? :ne vem:
Ja,na ?alost mora? uzet originalnega,al pa zamenja? samo gumico(za brisalce,se razume ),kot ti je predlagal Labi.
skozi masko je v hladilnik priletel en prav grd kamen in mi prebil hladilnik. Tko da ni?ta od garancije pa? pa hladilnik in 1,5 ure dela za predvidoma 420?. Vsaj ?lepanje mi je pokrila od mazde asistenca
Po mojem je verjetnost da tako prileti kamen v hladilnik manj?a kukr zadeti na lotu, a ne?
Mislim...to pa prvi? sli?im,da bi se komu zgodilo.Kaj pa kasko?A ga ne more? uveljavit(proti tretji osebi)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po mojem je najbolj?e,da da? noter 16".Ker znano je,da okrogli zvo?niki igrajo bolj?e,kot ovalni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani