Eno vprasanje za poznavalce. Kaksni so zanesljivi znaki, da gredo lezaji na kolesih proti koncu svoje zivljenjske dobe? Pred kratkim sem namrec zamenjal letne za nove zimske gume in od takrat dalje se pojavlja pri voznji dolocen neizrazit "topotajoc" zvok, pri cemer nisem cisto preprican, da gre samo za zvok, ki ga proizvajajo nove pnevmatike (Dunlop Winter Sport 3D naj bi bile sicer med tisjimi). Nekje sem bral, da pri vozilih z ABS senzorji elektronika zazna neenakomerno vrtenje koles in sprozi ABS opozorilni signal, kar naj bi lahko bil zanesljiv pokazatelj (skupaj z zvokom), da je nekaj narobe. Bo to drzalo?
Hvala za odgovore.
Igor
Tudi jaz imam to kombinacijo-Dunlop Winter Sport 3D + Mazda 6 SW...na za?etku jen tudi mene motilo,
pa se navadi?....ni kaj,bo treba po?akat na "pomlad"?!!,pa nazaj gor letne Bridgestonke Potenza...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi z moje strani lepo pozdravljena
....
Glede ogledala bi ti tudi jaz svetoval,da poi??e? na kaki bolhi ali v Salomonovem oglasniku rabljenega-
-(na prej?njem avtu so ga tudi meni "prijazni sosedi"odtrgali),pa sem nekaj ?aral na njemu,pa lepu,na koncu
sem ?el kupit novega.
Ker s tem popravljanjem PVC plastik in podobnih je kri?...
In to?no tako-obvezno sosedu ra?un izstavit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani