mnja,..tole z avtomatsko klimo gre tud men na ?ivce,..piha na ful in direkt vame,..pol pa apcih in tako dalje,...js jo pr?gem sam ?e je res za popizdit vro?e, tok da se shladi al pa ?e mam mt u avtu k je te?na, da ji je vro?e
Ja,pa sej zato so narejene loputice na zra?nikih.
Usmeri? zrak v sprednjo ?ipo,pol pa gre po strehi nazaj in ti ne ?iba mrzlega zraka v fris.
Jap,tudi pri 6-ici piha najprej na ful in samo zgoraj.To je po mojem zato,ker si poleti obut v sandale
na svoji mazdici sem dobil originalne mazdine alu feltne, samo so od soli in kak?nega robnika po?kodovane. Zdaj jih bom dal peskat in kromirat. Za zimo bi si rad nabavil navadne jeklene feltne, da bi te alu mal ?uval.
Zanima me kje bi se dal alu feltne po ugodni ceni zrihtat in po ugodni ceni kupit nove jeklene feltne??
Ja je odvisno kake. Ali 14" al 15"?.Jest sem jih dobil --15"(prav od Xedos,pa pa?ejo na Mazdo 6 )pri
Update: Evo, na servisu zadevo pogledali in dejansko je ?el le?aj, avto pa se ni sre?al z nobenim robnikom. Lahko torej samo sklepam, da sem imel smolo s slabim le?ajem. Upam, da se ne bo kmalu ponovilo, ker hudi? ni ravno poceni (?ez 100 EUR + delo). Mogo?e pa se dobi kje tudi ceneje. Zato naj poznavalci napi?ejo, kje se da zadevo ?e uredit - za potencialne nove ?rtve
Imam 2,5 leta staro ?estico in mi je ravno pred kratkim nehala delat klima. Na servisu so napolnili plin in ga obarvali, ?ez par dni pa sem ?el na kontrolo in so pregledal cel sistem klime. Na?li niso ni?, bi blo pa lahko mo?no, da so v fabriki nalil premalo (spodnja meja) plina . Zaenkrat dela b.p. sem pa ?e malo skepti?en, ?e je to taprav vzrok .
Ja,saj to je vedno najslab?e,?e se ne odkrije napake.Lahko,da je res ?e tovarni?ka napaka,ali pa se ti bo ponovila ravno takrat,ko to najmanj rabi?-poleti v kaki koloni
Bolje bi bilo po mojem mnenju,da ?e je ?e kaka napaka v sistemu,da se odkrije pred poletjem.
Danes mi je cel dan "?pilalo" O.K....je pa bilo res zanimivo,ker ko mi ni hotelo ?pilat,sem pritisnu mo?no tam nekje pri gumbu za volume in je spet normalno delalo ..pa tudi,ko je bila kak?na ve?ja luknja,mi je za?elo delat samo od sebe :ne vem:
?e me bo spet ?ivciralo s tem: dela---ne dela---dela,bo treba verjetno odpreti drobovje(sredinsko konzolo).
V?eraj zve?er,ko sem lepo ?akal v nekaj kilometrski koloni za prestop Ital.-Slo. meje,sem kot ponavadi na veliko veselje otrok nabijal Van Halen .
Sin se je nekaj bunil,da zmanj?am volume,ker da ho?e spati...Jaz malo uti?am-in leva stran Bose-ja neha igrati .
Opa...ugasnem "sistem" in ponovno pri?gem--DELA
Samo,da dela si mislim in v tistem spet neha delat ...s pestjo "rahlo" udarim po armaturni(kot v starih dobrih ?asih) in glej zlomka-spet je delala leva stran
Ko mi je to po?asi ?lo ?e na ?ivce,sem pre?altal na radio in le-ta je normalno igral...zdaj pa mi ni blo ve? ni? jasno..
Kaj mogo?e kdo ve,kako je zadaj na radiju vezano na Bose?
A je mogo?e radijo posebej in CD posebej??...ker ?e je tako,pol je verjetno samo slab stik na konektorju od CD-ja:bravo:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja,pa sej zato so narejene loputice na zra?nikih.
Usmeri? zrak v sprednjo ?ipo,pol pa gre po strehi nazaj in ti ne ?iba mrzlega zraka v fris.
Jap,tudi pri 6-ici piha najprej na ful in samo zgoraj.To je po mojem zato,ker si poleti obut v sandale
in bi se prehladil druga?e v noge.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani