V naslednjih primerih naprej usmerjena kamera ne more pravilno določiti ciljnih
objektov in posamezni sistemi morda ne bodo normalno delovali.
• Vozilo pred vami je nizko.
• Če vozite enako hitro kot vozilo pred vami.
• Ponoči ali pri vožnji skozi tunel so žarometi izklopljeni.
• V naslednjih primerih naprej usmerjena kamera ne more pravilno določiti ciljnih
objektov.
• V zelo slabih vremenskih razmerah kot so dež, megla ali sneg.
• Kadar deluje pralnik vetrobranskega stekla ali kadar v dežju brisalca vetrobranskega
stekla nista vklopljena.
• Na vetrobranskem steklu so led, rosa, sneg, dežne kaplje, umazanija ali tujki, kot so
plastične vrečke.
• Tovornjaki z nizko tovorno površino in vozila izjemno nizkega ali visokega profila.
• Pri vožnji ob stenah brez vzorca (vključno z ograjami in zidovi, ki so vzdolžno
progasti).
• Zadnje luči vozila pred vami niso vklopljene.
• Vozilo je izven dosega svetlobnega snopa žarometov.
• Vozilo ostro zavija, se vzpenja ali spušča po strmem klancu.
• Pri vstopu ali izstopu iz tunela.
• Vozilo je težko naloženo in je zato nagnjeno.
• Sprednjo stran vozila osvetljuje močna luč (zadnja luč ali žarometi vozila pred vami).
• Na vozilu pred vami je več svetlobnih virov.
Med vožnjo
i-ACTIVSENSE
4-206
• Kadar vozilo pred vami ni opremljeno z zadnjimi lučmi ali so zadnje luči ponoči
izklopljene.
• Daljši tovor je pritrjen na strešne nosilce in zastira naprej usmerjeno kamero (FSC).
• Pred vami se dvigajo izpušni plini vozila pred vami, prah, sneg ali vodne pare iz
kanalov ali je v zraku razpršena voda.
• Pri vleki okvarjenega vozila.
• Če so na vozilu nameščene različno obrabljene pnevmatike.
• Vozilo vozi po klancu navzdol ali po cestah s številnimi luknjami.
• Na cesti so luže.
• Okolica je temna, na primer ponoči, zgodaj zvečer ali zjutraj, v predoru ali v parkirni
hiši.
• Svetlost žarometov je zmanjšana ali omejena zaradi umazanije oziroma spremenjene
optične osi.
• Ciljni predmet je v mrtvem kotu naprej usmerejene kamere (FSC).
• Oseba ali predmet skoči na cesto izza vogala ali preseka pot neposredno pred vami.
• Zamenjali ste vozni pas in se približali vozilu pred sabo.
• Ko vozite ekstremno blizu vozila pred sabo.
• Nameščene so snežne verige ali je nameščena nadomestna pnevmatika.
• Vozilo pred vami je posebne oblike. Primer je vozilo, ki vleče bivalnik ali čoln ali
ima na kesonu naloženo nazaj obrnjeno vozilo.
• Če naprej usmerjena kamera (FSC) ne deluje normalno zaradi nasprotne osvetlitve ali
megle, se sistemske funkcije, povezane z naprej usmerjeno kamero (FSC) začasno
prekinejo in zasvetijo naslednje opozorilne lučke. To ni okvara sistema.
• Opozorilna lučka nadzora nezasenčenih luči (HBC) (rumena)
• Opozorilna lučka prilagodljivih žarometov LED (ALH) (rumena)
• Opozorilna lučka sistema za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LAS) in
opozarjanja na zapuščanje voznega pasu (LDWS)
• Opozorilna lučka samodejnega zaviranja/samodejnega zaviranja pri počasni vožnji
(SBS/SCBS) (rumena)
• Če naprej usmerjena kamera (FSC) ne deluje normalno zaradi visokih temperatur, se
sistemske funkcije, povezane z naprej usmerjeno kamero (FSC) začasno prekinejo in
zasvetijo naslednje opozorilne lučke. To ni okvara sistema. Ohladite območje ob naprej
usmerjeni kameri (FSC), na primer z vklopom klimatske naprave.
• Opozorilna lučka nadzora nezasenčenih luči (HBC) (rumena)
• Opozorilna lučka prilagodljivih žarometov LED (ALH) (rumena)
• Opozorilna lučka sistema za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LAS) in
opozarjanja na zapuščanje voznega pasu (LDWS)
• Opozorilna lučka samodejnega zaviranja/samodejnega zaviranja pri počasni vožnji
(SBS/SCBS) (rumena)
To je en skyactive glitch zaradi katerega pač mazda ne dosega tako rekordne porabe kot vw. 🙂 Pač prioriteta je čimprej segreti katalizator, da je onesneževanje zraka pač manjše..
Hja, sej, pri prejšnji sem dal vse textar se mi zdi, in je bil potem kar mir. Pri tej moram pa spredaj počasi menjat ...Razmišljal sem pa pač o dimenziji samih zavor, se mi zdi da so pri konkurenci precej večji diski recimo, zdej ali imajo ono predimenzonirane mi pa pod?
Oba imata po svoje prav. Pri večjem bi bila recimo večja verjetnost, da bi bil tak akumulator sčasoma več časa oz dalj časa na nekje kaj vem 70% napolnjenosti. Se pravi primer...avto stoji 2 tedna doma, kto je bilo pri meni pred časom. Baterija pade iz cca 90-95% na 65%.
In potem če nimam nekih dolgih fur, bo valda trajalo dalj časa da bo večji akumulator prišel spet na 90 kot manjši. Logično. Je pa res kot je rekel boss, ima pred tem večji več rezerve.. Jaz mislim,da se oba napolnita dokaj hitro tudi z vožnjami po par kilometrov, vsaj tako je bilo pri meni.
Sam tudi bencinarka ima ketno za oljno pumpo Ane? Torej je fora v tem, da je olje v dizlu slabe viskoznosti... In ceno plača veriga. Vemo zakaj, in da je menjava na 15 tisoč še kako priporočljiva. Lahko da še prej, odvisno od več pogojev.
Ta senzorja sta v zadnjem boku avta. In, kolikor sem enkrat spraševal, to načeloma skoraj da res ne crkne. Tudi meni se je to do sedaj 1x pojavilo, in čez minutko izginilo. Zdej, al je bilo kaj na poti vmes,...who knows..
Zdej me pa zanima, kako se ta metoda sklada z mazdinimi odštevanjem % olja recimo To bi bilo zanimivo videti, meni recimo piše 50%, prevozil sem nekje 7000 od zadnjega servisa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V naslednjih primerih naprej usmerjena kamera ne more pravilno določiti ciljnih objektov in posamezni sistemi morda ne bodo normalno delovali. • Vozilo pred vami je nizko. • Če vozite enako hitro kot vozilo pred vami. • Ponoči ali pri vožnji skozi tunel so žarometi izklopljeni. • V naslednjih primerih naprej usmerjena kamera ne more pravilno določiti ciljnih objektov. • V zelo slabih vremenskih razmerah kot so dež, megla ali sneg. • Kadar deluje pralnik vetrobranskega stekla ali kadar v dežju brisalca vetrobranskega stekla nista vklopljena. • Na vetrobranskem steklu so led, rosa, sneg, dežne kaplje, umazanija ali tujki, kot so plastične vrečke. • Tovornjaki z nizko tovorno površino in vozila izjemno nizkega ali visokega profila. • Pri vožnji ob stenah brez vzorca (vključno z ograjami in zidovi, ki so vzdolžno progasti). • Zadnje luči vozila pred vami niso vklopljene. • Vozilo je izven dosega svetlobnega snopa žarometov. • Vozilo ostro zavija, se vzpenja ali spušča po strmem klancu. • Pri vstopu ali izstopu iz tunela. • Vozilo je težko naloženo in je zato nagnjeno. • Sprednjo stran vozila osvetljuje močna luč (zadnja luč ali žarometi vozila pred vami). • Na vozilu pred vami je več svetlobnih virov. Med vožnjo i-ACTIVSENSE 4-206 • Kadar vozilo pred vami ni opremljeno z zadnjimi lučmi ali so zadnje luči ponoči izklopljene. • Daljši tovor je pritrjen na strešne nosilce in zastira naprej usmerjeno kamero (FSC). • Pred vami se dvigajo izpušni plini vozila pred vami, prah, sneg ali vodne pare iz kanalov ali je v zraku razpršena voda. • Pri vleki okvarjenega vozila. • Če so na vozilu nameščene različno obrabljene pnevmatike. • Vozilo vozi po klancu navzdol ali po cestah s številnimi luknjami. • Na cesti so luže. • Okolica je temna, na primer ponoči, zgodaj zvečer ali zjutraj, v predoru ali v parkirni hiši. • Svetlost žarometov je zmanjšana ali omejena zaradi umazanije oziroma spremenjene optične osi. • Ciljni predmet je v mrtvem kotu naprej usmerejene kamere (FSC). • Oseba ali predmet skoči na cesto izza vogala ali preseka pot neposredno pred vami. • Zamenjali ste vozni pas in se približali vozilu pred sabo. • Ko vozite ekstremno blizu vozila pred sabo. • Nameščene so snežne verige ali je nameščena nadomestna pnevmatika. • Vozilo pred vami je posebne oblike. Primer je vozilo, ki vleče bivalnik ali čoln ali ima na kesonu naloženo nazaj obrnjeno vozilo. • Če naprej usmerjena kamera (FSC) ne deluje normalno zaradi nasprotne osvetlitve ali megle, se sistemske funkcije, povezane z naprej usmerjeno kamero (FSC) začasno prekinejo in zasvetijo naslednje opozorilne lučke. To ni okvara sistema. • Opozorilna lučka nadzora nezasenčenih luči (HBC) (rumena) • Opozorilna lučka prilagodljivih žarometov LED (ALH) (rumena) • Opozorilna lučka sistema za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LAS) in opozarjanja na zapuščanje voznega pasu (LDWS) • Opozorilna lučka samodejnega zaviranja/samodejnega zaviranja pri počasni vožnji (SBS/SCBS) (rumena) • Če naprej usmerjena kamera (FSC) ne deluje normalno zaradi visokih temperatur, se sistemske funkcije, povezane z naprej usmerjeno kamero (FSC) začasno prekinejo in zasvetijo naslednje opozorilne lučke. To ni okvara sistema. Ohladite območje ob naprej usmerjeni kameri (FSC), na primer z vklopom klimatske naprave. • Opozorilna lučka nadzora nezasenčenih luči (HBC) (rumena) • Opozorilna lučka prilagodljivih žarometov LED (ALH) (rumena) • Opozorilna lučka sistema za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LAS) in opozarjanja na zapuščanje voznega pasu (LDWS) • Opozorilna lučka samodejnega zaviranja/samodejnega zaviranja pri počasni vožnji (SBS/SCBS) (rumena)Povezava za deljenje
Deli na druge strani