Jump to content

SpEkTr

Members
 • Content Count

  4,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

SpEkTr last won the day on July 1

SpEkTr had the most liked content!

Community Reputation

678 odlično

About SpEkTr

 • Rank
  Hyper Ricer
 • Birthday 12/23/1979

Other informations

 • Car modell
  M6 SC Nakama intense

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Ne komplicirat, zapelji notri , daj v N in je. Po želji lahko ugasneš tudi motor.
 2. V kakšnem smislu. Jaz sicer nisem nič takega opazil, razen tega. Ok, res da nisem podrobno šnofal okoli vrat
 3. To sem tudi jaz opazil ja. Levi trese, desni ne. In potem je kar opazno pri vleki prikolice, ko na ta ogledala dodam še ena. 🙂 Ampak to se trese zgleda komplet celo ohišje ne samo steklo. Ker če bi bilo ohišje pri miru, bi tudi dodatna ogledala precej lepše kazaala sliko pomoje.
 4. Sej v osnovi ni nič narobe s 7 letno garancijo. Če le ni servis drag ko žafran, ampak to se pač mal zdilaš
 5. Ni rečeno, odvisno od pogajalskih sposobnosti 🙂
 6. Danes na tretmaju odprave bušk. Menda bo vse ok AvtoMedved če bo kdo rabil iz Medvod. Profiji
 7. Sem pa slišal, da so menda lahko sileni. Je bil Pomoje tudi izdan servisni bullet za to pri šesticah.
 8. Sem pa ugotovil, da se to dogaja bodisi zaradi tega , ker se avto precej pregreje oz zagreje (po vleki prikolice recimo). Danes zjutraj nič škripanja. Na kaj pa lahko temperatura toliko vpliva sploh?
 9. Ne, koline sem že na morju pobral izpod prikolice 😁
 10. Mazda je začela kr skripat ko se peljem čisto počasi. Tudi zgolj naravnost. Ma kdo kakšno idejo? Opazil sem pa na morju, enega prašiča smo najahal na cesti, sam dvomim da je to vzrok, ker je malo po podnu samo podrsal. A morm S5 na servis?? [emoji849][emoji849]
 11. ja računam na to, če se bo pa kaka pikica videla pa jbg...Cela vrata res ne bi rad barval zaradi tega. Očitno se morm začet manj sekirat za to, ker potem dosežeš ravno kontra efekt
 12. Hm, res mam smolo s tole 6ko. Nove buške: Shared album - Dejan - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Dejan - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Parking oz. menda naj bi tole bil udarec vrta v ogledalo sosednjega avta, kar ne verjamem. Razen če ima Mazda res res tako mehak pleh..
 13. Mislim ja itak, če sta dva avta potem ima prednost tisti na levem pasu, v mislih sem pa imel če je kolona, takrat je zadeva drugačna.
 14. Tko kot je Alex pisal seveda ni fer. Načeloma pa v vozniški kulturi obstaja sistem zadrge, tudi če ni izrecnega znaka za to. V bistvu je malokje znak..Tudi pri izhodi iz krožišča velja sistem zadrge pa znaka ni.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.