Jump to content

SpEkTr

Members
 • Content Count

  5,058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

SpEkTr last won the day on October 3 2020

SpEkTr had the most liked content!

Community Reputation

1,113 odlično

About SpEkTr

 • Rank
  Hyper Ricer
 • Birthday 12/23/1979

Other informations

 • Car modell
  M6 SC Nakama intense 2017

Recent Profile Visitors

2,224 profile views
 1. Hja, res je malo čudno, roko na srce. Pač, težave in napake so povsod. Tako je. Zdej Mazda ni nek premijski razred ,tisto bi bilo še 20 jurjev dražje potem. Servis pa zna biti premijski, če ga plačaš po 'redni' oz polni ceni. Ne vem sicer kake so kaj cene drugod, recimo na bmw servisu, a je tam tudi ura 80 eur?
 2. A kdo ve, v čem je razlika med tema dvema, razen v ceni seveda? Autodoc ima ravno neko akcijo, pa se mi zdi cena kar ugodna.
 3. Ja, v aju so jo odpeljali s helikopterjem, tistega z Mazde pa z resilcem. Sent from my SM-G780F using Tapatalk
 4. Zanimiv crash, takole na hitro zgleda res da je a klasa boljše odnesla. Ampak mislim da ima 6ka pač precej daljši prednji del, in zgleda tako da je bl skup sedla. Freiwillige Feuerwehr Hennef: 484 WWW.FEUERWEHR-HENNEF.DE Freiwillige Feuerwehr Hennef Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
 5. Aha, se prav šipco samo k sebi povlečeš , najbrž je samo nataknjena gor? Bi mogu videt kako to zgleda, mogoče tudi jaz tako naredim enkrat ja.
 6. S čim pa? A to si samo steklo dol staknil in je dostop ok? Jaz sem se bal da mi ne bi kaj preveč v roki ostalo
 7. SpEkTr

  Gume

  Kere gume so to Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
 8. Rečeno je bilo, da naj bi bili sedaj drugačni zobniki. Meni je potem levo spet začelo štrajkat. Potem sem našprical, ne vem s čim že, al je bil WD al je bil pa Crown, in od takrat je mir. Od tega je že pol leta sigurno.
 9. Jaz sem pri prejšnji menjal naenkrat spredaj in zadaj vse komplet s textar se mi zdi, mogoče so bili spredaj ate, in je bilo potem do konca mojega lastništva potem mir. Sedaj imam zadaj textar, spredaj pa še čakajo na menjavo, ker tudi že tresejo. Ne vem pa še, katere bom dal, zelo verjetno ATE mogoče pa kake zimmerman.
 10. SpEkTr

  Gume

  V čem pa je razlika med NFERA1 in 4? A kdo ve?
 11. SpEkTr

  Gume

  Mene tudi mika nexen. Sploh ker so kar dobro ocenjene, naj bi bile tihe, cena je pa itak win win. Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
 12. SpEkTr

  Gume

  6 let stare gume so itak bolj kot ne za zamenjat, tako da ne vem zakaj se sekirat zaradi tako starih gum. Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
 13. SpEkTr

  Gume

  125 na kos, je kr ok cena, sicer ne vem kok so kej glasne te goodyear-ke, kot vidim naj bi bile med tistimi manj glasnimi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.