...no, sedaj sem dobil avto iz servisa in napaka, zaradi katere mi je avto cukal naj bi bila visokotla?na ?rpalka (BOSCH PUMPA). ?lo je za to, da je mehanik ugoovil, da niha pritisk v visokotla?ni ?rpalki za 150BAR. Pumpa je ?la k Ar?onu na servis in tam so popravili nek povratni ventil....
...zdaj zadeva deluje normalno...upam, da bo tko tudi v bodo?e
ve?ina krivde je na nafti. Tud sam sem imel podobne te?ave in iz izku?enj lahko povem, da je velika razlika med posameznimi ?rpalkami (tud ?e je ista znamka).
Predvsem pri dodatkih, ki jih oziroma jih ne me?ajo zraven.
Ja ti na?i servisi imajo samo olje pa filter. Ko pa vpra?a? za kaj ve? so pa ?e izgovori (je treba naro?it,...., pa ja ne boste sami tega menjal,......) vse te odgovore sem ?e dobil.
Sam se skoraj najv? poslu?ujem interneta (ebay) al pa grem v avstrijo, ker je ni druge re?itve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja odklopil sem ga po tem, ko je ?e vse gorelo.
Napisal si 2x levo in 2x desno (malo butasto vpra?anje ampak ali je treba levo-desno-levo-desno) ali levo-levo in desno-desno
=
lp
vse skupaj se je pri?galo eno jutro ,ko je blo mraz in se je avto kar matral v?gat.
mogo?e bi res lahko bil akomulator.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani