Jump to content

Scr3am

Members
 • Posts

  4,171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Scr3am last won the day on September 15 2021

Scr3am had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Jesenice

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 2.5 GTA

Recent Profile Visitors

3,844 profile views

Scr3am's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2.1k

Reputation

 1. Cimprej pelji k nekomu, da ti zadevo fiksira. Enkrat ko bos plastko izgubil je prepozno.
 2. Jest ti predlagam, da se sam zapeljes do avtoodpata in prvo pri nas preveris, ker teli "dilerji" kar neki na blef recejo, da nimajo, ker se jim neda zajebavat s telimi plastikami za male pare. Jest sem recimo za oceta ene par let nazaj kupil to plastiko k jo je kupil alex pa sem dal na ebayu 30€ za rabljeno.
 3. Olje je 5W-30. Na prvi generaciji sem delal generalko pri 180 k km. Pri 300k km sem jo pa prodal in je po generalki popila minimalno olja. Razlika med min in max na sipki je slab liter. Ko bo v motorju manjkalo dober liter bos dobil lucko. Se pa strinjam in je bolj preventivno sem pa ke preveriti nivo olja, kot pa cakati na lucko.
 4. Sem jo delal na prvi generaciji 1.8 motor pa sem dal malo manj kot 600e. Novi batni obrocki, tefloni, brusenje glave in pa novo tesnilo.
 5. Generalka je na neuradnem servisu cca 500-600e. Naceloma se ni taka panika, saj delas servis na 15k km, kar pomeni, da samo enkrat dolijes 1l. Problem rata, ko avto s casoma zacne bolj "piti" olje.
 6. To je kar veliko za te km. Meni še tri deci ne spije na 20k km pa je 2.5 2008 letnik 240k km prevoženih. Se bojim, da bo potrebno narediti generalko (novi batni obročki, tefloni, tesnilo itd.), da se bo to rešilo tako, kot se zagre. Z raznimi aditivi pomoje nebos nic resil.
 7. Joj alex kje preberis ti take bucke. Vse sestke so narejene na Japonskem in so vse iste za EU trg. Razlika je samo ameriski trg. Sedaj pa ce uvoznik oz. vsaka drzava po svoje zasciti podvozje pri mazdi ali pa ze v startu zamenja njihove kilave bremze je to samo plus in to ne pomeni, da je za ta trg drugacna roba... Prva generacija je imela problem z rjavenjem po celem svetu in ne samo v sloveniji...
 8. Evo vam uradni servis in garancijo. Važn, da znajo zaračunati servis 500e. Kje je sedaj tista 12 letna garancija na prerjavitev. Aja sej res, garancija je na prerjavitev in ne na rjavenje....
 9. Hmm zanimivo. To pa nisem vedel . Drgac ima pa vsak oglas na aliexpressu napisano vat incluided. A to pomeni, da nikjer ne placas davka ? Mal dvomim
 10. A nisi ene slabe dve leti nazaj nabavil dewalt ?
 11. Jest imam TČ zrak-voda 11kw. Ogrevam cca. 160 kvadratov. Boiler za saniratno vodo je 300l in 200l ogrevalni boiler. Je pa TČ znamke de dietrich, zunanja enota pa mitsubishi. Letos sem naredil se fasado (16 cm grafitni stiropor) in pa napušč sem zaprl v škatlo - stirodur. Prav tako so mi slab mesec nazaj prisli zmontirati samooskrbno sončno elektrarno. Okna so dvo slojna znamke AJM. Lega Gorenjska.
 12. Odklopiš zaradi svoje varnosti, namreč balast je pretvornik. Po vsej vrjetnosti je samo žarnica, ker mazda res nima problemov z balasti.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.