Jump to content

Scr3am

Members
 • Content Count

  3,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Scr3am last won the day on July 22

Scr3am had the most liked content!

Community Reputation

1,414 odlično

About Scr3am

 • Rank
  Hyper Ricer

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 2.5 GTA

Profile Information

 • Location
  Jesenice

Recent Profile Visitors

1,603 profile views
 1. Če mogoče koga zanima kolega prodajaj lita platišča z gumami. Bile so na mazdi 6 Pnevmatike: Nexen WINGUARD SNOW: 100 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Pnevmatike: Nexen WINGUARD SNOW: 100 EUR :: www.Avto.net ::
 2. Jest nimam izkusen, ampak sem slisal same pohvale. Enkrat sem z njimi govoril in so po telefonu delovali zelo korektni. Je pa uporabnik kalman tam servisiral vozilo, ce se ne motim
 3. Z eno besedo. Drama. Pol pa kup novejsi avto. It will be fun they said... pa da na vsake 14 dni gledam nivo olja... Vec gledam sipko od olja, kot pa babo.
 4. Scr3am

  Gume

  Jest sem letos vzel nove nexen winguard sport 2 za 58€/kos pa sta bude, bude. Naceloma sem imel do sedaj pozitivne izkusnje z nexen. Dimenzija pa 215/50/17
 5. Malo je manjkalo pa bi šla mazdica....
 6. Menjaj olje v menjalniku oz. se bolje bo, ce dodas aditiv.
 7. Tole je res žalostno gledat 🙄. Upam, da rešiš brez dodatnih težav.
 8. To govorimo o realni na roke izračunani porabi ali o tisti iz BCja ?
 9. Koliko je pa drugace povprecna ? Moja je sicer druga generacija in 2.5 motor in je zabetonirana na 8.2-8.3 pa se ga nic ne spara.
 10. ta avto ima skoraj 500 k km pa dost je rjasta.
 11. Evo se malo bolj podrobna razlaga Sicer pa saj ves kako so vcasih delali, ko so izgubili kljuc in je bil samo se en na voljo. Odstranili so chip in so ga nalimali poleg kljucavnice. Gres do kljucavnicarja kjer ti izreze 3 duplikate in bos z vsemi lahko prizgal avto
 12. Kodno varovan vzig dela brez baterije v kljucu. Sepravi ce crkne baterija in crkne centralno in keyless ti bo avto se vedno rocno prizgal.
 13. Jest osebno nebi uporabljal glino za ta nanem. Glina zna za seboj pustiti praske. Jest osebno glino uporabljam samo pred poliranjem. Na vsakodnevni bazi bi raje uporabil iron x. Brez problema bo odstranil zracno rko. Sem tudi sam imel belo mazdo in ni noben bau bau. Je pa zelo lepa barva
 14. CarPro Iron.X - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Čistilo za zračno rjo in platišča K2 Roton Pro 1000ml - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI Čistilo za zračno rjo in platišča Pri K2 dobis sicer za isti denar 1l.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.