Če boš avto kmalu prodal pusti tako kot je, če nimajo prevelikega roba in res niso čisto tanki v kar pa dvomim. Če boš pa avto imel še dalj časa pa tako moraš menjat, ker je brezveze čakat do konca... 😉
Gledam mal oglase sem najdel ta lepo zgleda samo mal več prevozenih ali je to velik za ta avto? Kaj lahko pričekujem kaj bi moglo bit zamenjano ali v prihodnosti zamenjano lp
Načeloma neproblematičen avto-motor... 😊 Mogoče za to maso premalo konjev je pa dovolj za normalno, umirjeno vožnjo😊 Je pa tudi nekaj dodatkov na avtu, ki tudi naredino avto bolj atraktiven,jaz bi ga vzel....
Bom rekel ličarju, ki mi popravlja avto preko zavarovalnice, naj preveri.
Masko in odbijač so mi zrihtali, sicer je malenkost druge barve... sem pa potem še ugotovil, ko je bil dež, da je tudi luč počila in sedaj čakam tudi na novo luč. Očitno le ni bila tako nedolžna ta srnica, ki mi je razbila masko.
Imam Mazdo CX 30 . Stara je 8 mesecev. Prevoženih ima 11.500 km. Zdaj so začele tresti zavore. Sem sumil gume, pa se je izkazalo, da so gume dobre. Je pa bil avto od 8 mesecev, kar imam avto, vse skupaj 2 meseca na servisu. Uradnem. Menjava obloge sedeža, menjava desnega ogledala, menjava električne črpalke za vodo, menjava električne črpalke goriva, cel kup senzorjev, skratka, precej sitnosti in živcev, da smo uspeli avto kolikor toliko spraviti v red.
sedaj pa je avto začel tresti pri zaviranju. Ima morda kdo idejo , kako pristopiti k zadevi ( ja , bom peljal avto na uradni servis in ponovno tam pustil precejšnjo mero živcev) da zadevo uredimo brez izdatne količine porabljenih živcev. Hvala za nasvete
Si prvi lastnik? Ogledalo je bilo menjano, zakaj? Je bil avto kaj butnjen ali kaj podobnega, ker pri 11kkm nebi smelo tresti zaradi oblog razen, če si jih pregrel in kalil v vodi ali vroče opral v AP....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobra odločitev... 👍😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani