Ravenol v avtu, prvi občutki, slišat je kot Golf 😂
Ne sej ne, lepo teče, prej je lepo teklo, sedaj isto, zanima me če se bo regeneracija kaj podaljšala, pa bolj mirno bom spal vedoč da mam res dobro olje v avtomobilu
Evo olje menjano, prvi občutki, menjuje kot po maslu (še vedno ne tako kot DSG ampak vseeno, ne trza več).
Je pa naredil popolno drenažo torej tudi s cevjo hladilnika in novo noter staro ven, ene 7l je zamenjal - me pa čudi k je reku da filter stane 70€. Ma dobro jst mu zaupam.
Sem pa povprašal če morm kej pazit je reku ti sam vozi - ma bom vseeno malo bolj nežen prvih 1000 km, čeprou me je že en voznik k je cincal in potem ostro zavil mal razpizdil da sm dal po gasu se bo treba brzdat.
Sam da sm zdej miren naslednjih 80k s tem menjalnikom to mi je najbolj pomembno
Meni pa kdaj za "rikverc" to napiše, no do sedaj 2x v 2 letih.
Pa zanima me, kdaj mi mrtvi kot ne deluje, mal sumim akumulator, ker če avto dolgo časa stoji potem ne dela. Po vožnji ali med njo če se ustavim in resetiram pa deluje.
Predlagam podobno temo tej (ki je top) kjer se napiše katera olja, filtre, kose se priporoča in kaj kam paše (npr ta in ta kos, mazda 2.2d od fl naprej al pa 2.0 bencinar 2007 al pa kaj takega).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mja sej vem, mogoče se je zmotil cena olja kaj ti jaz vem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani