Jump to content

Hixxy

Members
 • Posts

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hixxy last won the day on August 21 2019

Hixxy had the most liked content!

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 - 2015 - 2.2d - 175hp

Recent Profile Visitors

1,009 profile views

Hixxy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

186

Reputation

 1. Okoli 6 vedno. Okoli 120 - 150 km, bom pogledal za drugič za gvišno.
 2. Evo danes sem spremljal, pade mi pm_acc_dsd na 0.38 ko se konča regeneracija, nato začne spet naraščati. Eh, bo že
 3. Hixxy

  Gume

  Za mojo uvoženo 6ko so še 16ke
 4. Meni je isto crknil ta za povratni tlak - cel lightshow na armaturki, itak v limb mode Začelo se je pa tako da je bilo slišati neko sikanje ko sem dal gas. Ga je pa totalno stopilo, nova verzija pa je cela železna (pride cel kit)
 5. Tukaj imaš cel postopek: Mazda CONNECT MZD Firmware ,CP/AA, WCP, links, Help | Mazda 6 Forums WWW.MAZDA6CLUB.COM HOME SCREEN for .up FIRMWARE SHOWN ABOVE GENUINE Mazda CarPlay+Android Auto All HERE! ALSO link in Sig for all latest Firmware for updates With or Without CP/AA conversion. This OFFICIAL Mazda... Je kar neki korakov, sam si ne upam posodabljati, trenutno imam verzijo 51 gor, to sem dobil s avtom.
 6. Novo olje naročeno, flaška kupljena Pred menjavo še slikam kapljico in objavim tukaj.
 7. Ma bom za foro še enkrat dal Ravenol, ker ena lastovka še ne prinese pomladi hahah Če pa po 2eh menjavah ne bo ql, bom pa lepo sprobal Motul. Še enkrat hvala Aless za analizo in vse! Ko menjam olje te pa kontaktiram, in ti magari pošljem, pripeljem olje za nadaljnjo analizo
 8. Komot, koliko se ga rabi? Bom rekel mehaniku, naj ga da na stran ene 0.5l pri naslednji menjavi (pa eno stekleničko moram kupit, bo ok če je kar flaška od vode? )
 9. Možno ja, če pomislim nisem nikoli niti gledal intervale (zanašal sem se na flexible oil change od Mazde) - menjal sem ko je bilo olje na 10% tako da možno, da tam na 10-12k. Si moram eno excel tabelco naredit, da bom spremljal Odkar jo imam (November 2018) pa je bilo noter najprej Dexelia, potem 2x kar ima Pelko (baje Elf) in sedaj Ravenol (katerega imam namen točit še naprej).
 10. Haha upam da vas nisem preveč "zjebal" Premer kroga je 3 cm - od tega je "zunanjega kroga", ki naj bi predstavljalo čisto olje cca 0.5 cm. Bom pa, kot je Aless rekel, čez 1000km še enkrat naredil isti preizkus Po mojem bo zdržalo do 10k Sem pa vesel da nimam nafte noter, tega sem se najbolj bal hahaha
 11. Evo še mojih 5 centov. Olje: RAVENOL VMP SAE 5W-30 Menjano pred: 7508 km - avto kaže še 30% Vožnja večinoma AC, kdaj tudi skok do trgovine, pač življenjsko vedno pazim da se regeneracija dokonča. Odvzeto včeraj okoli 19te ure -naše dvorišče malo visi naprej Prosim za mnenje
 12. Lep primer je Tomos Sam imam doma podedovan APN6 1986 letnik in vse v original stanju Dela kot prvi dan in jo ne menjam za nič na svetu!
 13. Nič, zdaj je na meni da spremljam preko forscana in če se ne izboljša gremo naprej odkrivati vzroke.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.