Vec ali manj so tiste mini, preveri predal sovoznikov tam je w5w zarnica. Sredinske gumbe pa lepo pazljivo razdri pa morda takoj opazis kje je lahko tezava. Lahko da se motim......take so moje izkusnje.
Fajn ustimaj pa se malo pogooglaj;-)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sipe da delujejo moras na vsakih vratih posebaj jih naucit.
Naredis tako.....sipo spuati do konca dol in za 2sec zadrzi tipko kot bi hotel odpreti. Nato sipo dvihni gor in ko je zaprta za 2sec zadrzi tipko. Tako navadis se ostale sipe na vratih.
Gumb za ventilacijo ali temp. Je v notranjosti ...obrabljen. Ponavadi se ga da lepo popravit, tako da razdres vseskupaj pogledas v duso vrtljivega gumba prikrivis jezicke ali prelotas da dobijo bolsi stik z drsno podlago. Ce se tega ne da je potrebna menjava te konzole.
Potem utripanje radia in luck....najprej treba zamenjat vse lucke za osvetlitev....ponavadi je vzrok teh moten nedelujoca osvetljitev pepelnika. Meni je utripalo zaradi tega ko sem pohodil pedal za bremzo....:-)
Ce si kje iz okolice lj ti lahko priskocim na pomoc....imel mazdo 3 in priblizno vem he he.
Ce so slabe mase je treba spucat tudi mase ki pridejo na sasijo.
Dobro opravi....
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Sta priklopila vse cevi,cevke pravilno da nista kake vakum cevke zamenjala med sabo ......
Povej kaj ve? o tvoji ugotovitvi da avto dela ''normalno''
Kako pa je avto delal prej s pokvarjeno turbino?
ko vozi? avto, ali se pozna kaj na mo?i, ima? ob?utek da se obrati ne razvijejo-a turbina se sploh ne zavrti kakor si opisal.
Se pravi ?e je turbina nova bi morala delat-vrjetno sta ga pri menjavi nekje pihnila mimo (a sta jo prav obrnila )
?e EGR za?teka (odvisno od polo?aja) na?eloma lahko povzro?i da se turbina ne zavrti -saj v tem primeru ?opa izpuh v sesalni kolektor in posledi?no avto du?i-ta pa nima mo?i.
Za 1x ?e 1x preglejta kar sta menjala ?e ne pa najbolje da zapelje? nekomu ki ve malo ve? kot lokalni mehanik (pa ne podcenjujem tvojega kolega)
samo ?ez razrukano cesto se je sli?alo kot bi nekdo zamolklo tolkel po ?asiji in da bo vsak ?as razpadlo vse skupaj. ?e si vozil po?asi tega ni bilo sli?ati. Kljub pregledom in dvigovanju avta ni obrodilo sadov. Dokler mi brat ni povedal naj zamenjam te stabilizatorje(vedel pa sem da je zvok spredaj) saj tudi ?e avto dvigne? ne more? ugotoviti da je stabilizator zani? pa smo jih pregledovali. Pa? je rekel avto ima tok 1000km cena je 30 ? slab?e ne more bit.
No po menjavi je zadeva utuhnila......da pa je bil stabilizator zani? in kar nekaj lufta si pa videl ?ele ko je bil ?isto odstranjen in brez vpetja
No ne pravim da je to problem samo delim izku?njo.
lp
Sem ?e tudi sam razmi?ljal, da bi jih odrezal... Zgodi pa se to zaradi temperaturnih nihanj (zima-poletje-mraz-vro?ina...)... Seveda se to ne zgodi tako hitro v kolikor z dolo?enimi sredstvi te letvice za??iti?, kar pa prvi lastnik o?itno ni nikoli storil...
ha ha kdo pa razmi?lja o tem da bi sedaj pa ?el vsako leto mazat okrasne letvice da jih nebi hudi? vzel
So pa res zanimivi ogrizki kot bi nekdo imel ful ?asa in bi ??ipal s kle??ami
Za re?itev z DSC ne morem pomagati,razen da posku?a? poiskati na odpadu kako rabljeno in jo prestavi? v svojo.
Kar se pa ti?e teh letvic, pred leti ko sem si ?e lastil mazdo 3 sem tudi sam opazil to nazob?anje letvic.....kako ali zaradi ?esa to nastane pojma nimam,(ve? ti?)
Jaz sem mislil da je to od kak?ne to?e, da vrana kluje ali celo da je to nekdo namerno po?kodoval.
Te?avo sem pa re?il kar takole-preprosto sem z olfa no?em odrezal na vseh letvicah tisti tanek podalj?ek kateri pu??a grd videz. Jaz ne vidim te?ave in neke koristi oz. ?kode z odstranitvijo tistih nekaj mm
Razmisli ?e se ti spla?a menjat letvice
lp
Prosim za pomo?. Pred meseci sem postal lastnik mazde 3, 1,6 diesel, 90 KMl. Avto mi zelo grdo cuka. ?e posebej cuka, ko se motor ogreje in ko stopalko za gas pohodim malo bolj, neglede v kateri prestavi je. Avto nima mo?i, ne gre ve? od 120 km/h, v prostem teku motor crkava. Zamenjal sem ?e filter nafte, upajo? da bo bolje, vendar te?ava s cukanjem ostaja. Lu?ka na armaturi ne sveti nobena. Ima kdo kak?en predlog? Hvala
Kater letnik in ali ima ?e DPF, ?e ga ima se zna problem vrteti okoli tega.
Na 5 vratni M6 (letnik 11/2008) mi ne deluje ve? ena od zadnjih lu?k za osvetlitev registrske tablice - tista ki osvetljuje del nad ?rkami. Ali je zamenjava kaj komplicirana, ali lahko naredim sam oziroma ali je potrebno na servis. Se popravilo izvede iz notranje strani ali iz zunanje.
?e si kje iz osrednje slo ti lahko pomagam v kolikor ne uspe?
Najverjetneje je kondens kot je napisal yavarye.1x se je to zgodilo na moji 6ki.ampak sembiltok vutrajen da sem posusil s klimo. Potempa zamenjal kabinski filter.temelito prezracil avto ko je bil soncr in od zakrat imam mir.
Najprej je fino da proba? priklopit direkt ?e je res ventilator fu?....?e ta dela ob direktnem priklopu je morda kriv kak rele ali slab stik na konektorju....morda celo termo stikalo ki je v hladilniku.(snemi te 2 ?ice in jih stakni skupaj) pa bo? videl ?e ventilator zavrti.
Pol pa naprej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vec ali manj so tiste mini, preveri predal sovoznikov tam je w5w zarnica. Sredinske gumbe pa lepo pazljivo razdri pa morda takoj opazis kje je lahko tezava. Lahko da se motim......take so moje izkusnje.
Fajn ustimaj pa se malo pogooglaj;-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani