Skoči na vsebino
Mazda3 zadnja vrata se ne zaklenejo
Napisano

Jaz sem imel to?no tak problem s svoznikovimi vrati. Potem sva z ajvarjem zadevi pri?la do dna. Tam kjer pride na klju?avnico konektor, je bil 'zavihan' pin za to 'normalno' zaklepanje. Za tisto dvojno je bilo pa potem v redu.

O?itno je vsaj pri meni nekdo to po ?alabajzersko dal nazaj, ko so menjali ?ipo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Spucal v?eraj, ampak je isto. ?eprav pri meni mislim da ni cukanje, ampak bolj neke vibracije okoli 1200 obratov. Ravno ?tudiram, ?e ni kak nosilec za motor.

Ker zadnje ?ase mi ob v?igu , sploh mrzlem nekaj zavibrira, kot da bi se nekaj v nekaj butalo. Pa ni izpuh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Hm, meni je isto cukalo. Pomagalo je u?enje ?ob, ampak je bila to bolj kratkotrajna re?itev. Na koncu je re?itev, menjava ?obe. Lahko da ima? isti problem. SI ?e kaj na testerju preverjal ?obe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WEBASTO - in?talacija
Napisano

Ka?n dober ob?utek je , ko pride? zjutraj v avto in je lepo 22 stopinj. Miren zagon motorja..itd... :) Luxuz. Edino, kmalu se mi zdi bo treba akumulator zamenjat.

A kdo ve, za kakega pametnega dielerja, na servisu je se mi zdi 100? ?e se ne motim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Tudi jaz moram po?asi menjat diske spredaj in zadaj? A kombinacija brembo diski pa ferodo plo??ice se obnesejo ?? Al mamo ?e kaj drugega bolj?ega na lagerju? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sovoznikovo steklo no?e gor
Napisano

Ne to niso ni?. Je pa res, da gre steklo ?e od za?etka gor od polovice naprej mal te?je...sam, ga mor? z roko kr prcej dol prtisnt, da se ustavi in gre nazaj.

Lahko da je to. Sam, ne vem, najbr? bi pol ?e prej to po?el. ti bom ob priliki pokazal..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sovoznikovo steklo no?e gor
Napisano

?udna je tale. Je mel ?e kdo tak primer?

Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.

Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.