Ja, moja je mela mal smole, jebi ga. Se zgodi. Hvala bogu, ni? vitalnega ni po?kodovanega. U bistvu prvih 20, 30 cm se vse se?raufa dol in na?raufa nove stvari gor.
Havba, obe lu?i, odija?, oba kilerja, prednji nosilec,...hvala bogu za kasko
Ja lej, 'boh pomagi'. Turbina je eden izmed ob?utlivej?ih delov ma?ine. O?itno ima? smolo. Crkne ti lahko tukaj , pri Me?ki, pri Fiatu pa ne.
Jaz sem jo tudi menjal, ampak zaradi ?isto druga?nega razloga. Pa?, treba je vzeti v zakup pri avtih s turbino, da lahko crkne tudi to. Misli? da Mazda dela turbine?
Pri meni se zadnje ?ase oz. zadnj itank tut nekaj ?udnega dogaja.
Namre?, BC mi ka?e 5.7l porabe - povpre?ne. Spremenjeno ni ni?. Iste relacije, ista vo?nja. Edino kar je, sem preden sem ?el polno tankat, ven vzel iz tanka tisti filter, mal popihal cevke (niti nisem razdiral) in sestavil nazaj.
Sedaj pa. Ali BC kar naenkrat la?e (ker do sedaj mi je kazal to?no, vedno..) ali pa je ?ude?. Poro?am, ko grem spet polno tankat.
Mene pa zanima nekaj. Ko potegne? ven tole ?katlico s plovcem. Stakne? fedr?ek ven, pa tista bela zati?a pri kraju kaj pa potem? Ker meni ko?ara izgleda kot iz enega kosa?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je na starih najbr?? Na FL je ta razlika med max in min ?e malo manj?a, ?e se ne motim?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani