Tudi v 5 brzini avto potegne. Da ne govorimo v 4. Ne vem, ali pomaga pri tem elektrika, ali kompresor, ampak definitivno dobro potegne.
Elektrika, zato pa lažje in hitreje potegne iz niskih v višje obrate.
To se dogaja, ko imaš baterijo bolj napolnjeno in takrat je občutek kot, da te še nekaj dodatno potiska! 🤗 To vidiš na prikazanem grafu na centralnem zaslonu.... 😊😉
Ravno zato je končna hitrost pri manjših obratih in zato tudi nasploh manj pije od g165 😊Mislim da sta dva, če sta še na tem forumu in lahko iz prve povesta kako in kaj.... 🤔
Tole bi kar držalo, jaz sem dal za enako 19.5k€ s popusti in kako bi zdaj po skoraj 6tih letih s50kkm lahko dobil 16.9k€... (misija nemogoče)
To je dobro, da držijo naši avti na oglasih visoko ceno ni pa vredu, ker dobivajo hkrati tudi sloves dragega rabljenega vozilo in tako kupce že v štartu odbija od nakupa in sploh ogleda oglasov in zato posledično Mazdo težje prodaš....
Me res zanima za koliko bo šla ta Mazda, ampak to ne bomo v resnici nikoli izvedli
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dinozavra nisem vozil zato ne bom pametn ampak x186 gre odlično, še preveč za naše razmere na cestah
Najbolj sem vesel, ko je kak prazničen dan brez prometa in si lako dam malo duška....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani