Raje dam 1k več v SLO, kjer avto vidiš v živo, se z njim pelješ....itd, ga lahko pelješ tudi na dodaten pregled in dobiš realno sliko, kot pa uvažati avto iz švedske?!?...za koliko 3k ceneje....ce greš pa tja, si porabil ta limit....kot pravi Alex, ne bi tolk slovenceljski....če iščeš ornk wagen pač tudi odkartaš kakega jurja ali dva več....(enako kot za servise)...
a je na forumu kdo, ki ima strešne nosilce za limuzinsko Mazdo 3 (BP, zadnja generacija) in bi mi jih proti plačilu posodil? Kupil jih najraje ne bi, ker jih bom zagotovo rabil samo enkrat (6 dni smučanja).
Mogoče pa pade še kakšna druga ideja, kje bi jih dobil :).
Hvala!
jaz sem si nosilce, ko jih nisem imel izposodil pri tem modelu (firmi), zelo korekten, prideš, ti pomaga montirati, cena ugodno...(če si kje blizu LJ)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Raje dam 1k več v SLO, kjer avto vidiš v živo, se z njim pelješ....itd, ga lahko pelješ tudi na dodaten pregled in dobiš realno sliko, kot pa uvažati avto iz švedske?!?...za koliko 3k ceneje....ce greš pa tja, si porabil ta limit....kot pravi Alex, ne bi tolk slovenceljski....če iščeš ornk wagen pač tudi odkartaš kakega jurja ali dva več....(enako kot za servise)...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani